• Reduced price

Froika Froicalm Cream Tube 150ml

Κωδικός:

Μάρκα: FROIKA

€22.20
€12.21 -45%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Enecta Premium Hemp Extract Έλαιο Κάνναβης σε Σταγόνες 300mg με 3% CBD 10ml

Έλαιο κανναβιδιόλης (CBD) σε φυαλίδιο των 10ml με περιεκτικότητα 3% (300 mg) CBD. Το προϊόν διατίθεται με σταγονόμετρο.

 

100% Βιολογική Κανναβιδιόλη, 300mg από βιομηχανική κάνναβη του είδους Sativa L. Είναι ένα οργανικό προϊόν, πολύ χαμηλής περιεκτικότητας σε THC <0,02%, χωρίς χημικές προσμίξεις.

Aboca Leviaclis 6 μερίδες

To Leviaclis ενδείκνυται για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, ακόμα και παρουσία σπλαχνικής υπερευαισθησίας (π.χ. ευερέθιστο κόλον), ραγάδων και αιμορροΐδων.

Το προϊόν απελευθερώνει το έντερο και έχει προστατευτική δράση, με αποτέλεσμα να μειώνει τις ενοχλήσεις, τον ερεθισμό και τη φλεγμονή που εμφανίζονται σε περίπτωση δυσκοιλιότητας.

To Leviaclis είναι, επίσης, κατάλληλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.

Δραστικές ουσίες 73,2%

Promelaxin, σύμπλεγμα μελιών και πολυσακχαριδίων αλόης και μολόχας

Τιτλοδοτημένο σε: μονοσακχαρίδια ≥ 50%, πολυσακχαρίδια (Μοριακό βάρος > 20.000 Dalton) ≥ 0,3%

Επιπλέον περιέχει: μίγμα γλυκερινών, χυμό λεμονιού, αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Frezyderm Crilen After Nip 30ml

Απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Εφαρμόζεται τοπικά μετά το τσίμπημα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν παρουσιάζει αντιδράσεις φωτοευαισθησίας. Είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. 

Frezyderm Hair Force Shampoo Women 200ml

Τριχοτονωτικό σαμπουάν με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τη γυναικεία τριχόπτωση. Αντιμετωπίζει τόσο την εποχική όσο και τη χρόνια αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας, προστασία από τη φθορά και αναδόμηση του περιτρίχιου. Με ουδέτερο pH. Συστήνεται η χρήση του 3 φορές την εβδομάδα επί 4 μήνες. 

Frezyderm Hair Force Lotion Extra 100 ml

Λοσιόν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Αντιμετωπίζει την τριχόπτωση οποιασδήποτε αιτίας (χρόνια τριχόπτωση, ανδρογενετική αλωπεκία) , την αραίωση, την εποχική αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας και οξυγόνωση των κυττάρων. Ενισχύει τα άτονα και αδύναμα μαλλιά. 

Matchstick Monkey Monkey Teething Starter Set Pink 3+ μηνών 4τμχ

Αυτό το μασητικό, της εταιρίας Matchstick Monkey, θα ανακουφίσει το μωρό σας από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα και παράλληλα θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία αποτρέπει τον τραυματισμό του στόματος, λόγω της μαλακής της σύνθεσης.

Υλικό: Σιλικόνης

Ηλικία: 3+ μηνών