Tommee Tippee Twist and Click Ανταλλακτικές Σακούλες Για Κάδο Απόρριψης Πάνας 1τμχ

Κωδικός: 5010415510211

Μάρκα: Tommee Tippee

€10.30
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5010415510211
2 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

THE ORIGINAL LUNCHBAG KIDS| PURPLE UNICORN

The Original Kids Version Lunchbag με Purple Unicorn Print, lilac χερούλι και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου.

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Κατάλληλο για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις: M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

Uni-Pharma Repel Άοσμο Εντομοαπωθητικό Spray Κατάλληλο για Παιδιά 100ml

Ενυδατικό και προστατευτικό με εντομοαπωθητική δράση. Η εντομοαπωθητική δράση του διαρκεί 8 ώρες και προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα εντόμων: κουνούπια, και το κουνούπι-τίγρη, σκνίπες, ψύλλους, τσιμπούρια, μύγες, μέλισσες, σφήκες. Είναι άοσμο, χωρίς συντηρητικά και parabens.

Vichy Ideal Soleil Milk for Children SPF50 300ml

Παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα με ρευστή και απαλή υφή για προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο. Δεν περιέχει άρωμα, parabens και χρωστικές, ενώ χάρη στην υποαλλεργική του σύνθεση είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενδείκνυται για παιδιά με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Εφαρμόστε το γαλάκτωμα αμέσως πριν την έκθεση.

Lierac Homme Anti-rides 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

A-Derma Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 από τη Γέννηση 200ml

Ειδικό σαμπουάν - αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με ατοπικό δέρμα. Το τζελ καθαρισμού δεν περιέχει σαπούνι ωστόσο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Με σύνθεση 2 σε 1 δημιουργεί έναν απαλό αφρό ο οποίος δεν τσούζει τα μάτια σε περίπτωση επαφής.

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Μπλούζα για Κορίτσι Ροζ

Με αυτή την μακρυμάνικη μπλούζα της Fresk οι μέρες στην παραλία ή την πισίνα θα είναι πιο ευχάριστες!

Χάρη στην προστασία UV50 προστατεύει το ευαίσθητο δερματάκι του παιδιού από τον ήλιο. Επιπλέον, το ανθεκτικό υλικό, τα μακριά μανίκια και ο κοντός, όρθιος, γιακάς παρέχουν πρόσθετη αντιηλιακή προστασία.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατές μπλούζες με UV προστασία.

Καλέστε μας για το νούμερο!!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Helenvita Baby All Over Cleanser Perfume Talc 1000ml

Απαλό σαμπουάν και αφρόλουτρο που καθαρίζει και ενυδατώνει το δερματάκι του μωρού σας. Περιποιείται σώμα και μαλλιά αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης. Με νέο άρωμα talc που χαρίζει αίσθηση ηρεμίας και καθαριότητας.

Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Μονόκερος σε Ροζ χρώμα 450ml

Το παγούρι της εταιρείας Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Υλικό: Πλαστικό

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 450ml

A Little Lovely Company Butterflies Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Ροζ

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Vichy Neovadiol Replenishing Anti Sagginess Day Cream 50ml

Κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες, που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στο δέρμα. Επανέρχεται η πυκνότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας, το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται, η χαλάρωση μειώνεται και η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται. Με υφή απαλού θρεπτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με λιπαρά οξέα που αντιμετωπίζουν τη ξηρότητα της επιδερμίδας σε φάση εμμηνόπαυσης: έλαιο από πίτουρο ρυζιού, βερικοκέλαιο, κερί μέλισσας, βούτυρο Καριτέ. Απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, χωρίς να κολλάει, αφήνοντάς την απαλή χωρίς γυαλάδα.