• Reduced price

OMEGA PHARMA JUNGLE FORMULA Kids με IRF2 125ml

Κωδικός:

Μάρκα: Omega Pharma

€12.01
€9.61 -20%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Dr. Brown's Θηλές Για Μπιμπερό Options+ Με Φαρδύ Λαιμό 6m+ 2τμχ

Η νέα θηλή Options+ από υψηλής ποιότητας μαλακή σιλικόνηπροσομοιάζει στο στήθος και είναι σχεδιασμένη για πιο φυσική εμπειρία σίτισης με το μπουκάλι. Μαζί με το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα κατά των κολικών, το παιδί τρέφεται χωρίς δυσκολίες.

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Freds Swim Academy Swimtrainer 6 Μηνών έως 4 Ετών

Παιδικό σωσίβιο Freds κατάλληλο για το αρχάριο στάδιο εκμάθησης.

-Προσαρμόσιμη ζώνη ασφαλείας

-Εσωτερικά μαξιλάρια που φουσκώνουν, ώστε να προσαρμόζεται στο σώμα του παιδιού και να μην υπάρχει ο κίνδυνος να γλιστρήσει.

-Ιδανική κολυμβητική θέση μέσα στο νερό (το παιδί γέρνει προς τα εμπρός με το σωσίβιό του και το σώμα του είναι μέσα στο νερό).

Dr. Brown's Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος 25x180ml

Πρακτικά προ-αποστειρωμένα σακουλάκια, για τη σωστή αποθήκευση του μητρικού γάλακτος. Με προηγμένη ανθεκτικότητα, διαθέτουν διπλό σύστημα σφράγισης, που διασφαλίζει απολύτως τις πολύτιμες ουσίες του μητρικού γάλακτος. Η βάση τους επιτρέπει την κάθετη στήριξή τους, ενώ διαθέτουν διάτρητο μέρος στην κορυφή, για ευκολία στην πρόσβαση. 

Dr. Brown's Natural Flow Options+ Μπιμπερό Γυάλινο με Φαρδύ Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης 2x150ml

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Orchard Pizza, Pizza!

Μπορείς να γεμίσεις τον πίνακα σου με νόστιμα κομμάτια πίτσας; Γέμισε τον πίνακα σου με νόστιμα λαχταριστά κομμάτια και γίνε ο νικητής του παιχνιδιού. 

Για 2-4 παίκτες 3-7 ετών