Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Κωδικός: 5213000112863

Μάρκα: Elancyl

€25.90
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5213000112863
3 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Arkeskin Baume Fondant Tonifiant 200ml

Εμπλουτισμένο με Τζίντζερ και διπλό υαλουρονικό οξύ, το βάλσαμο σώματος Arkéskin είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης, προσφέρει αποτέλεσμα αποσυμφόρησης και συσφίγγει ενώ συμβάλλει στην τόνωση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, λεία και σφριγηλή.

Korres Mint Tea Αφρόλουτρο 1000ml

Το αφρόλουτρο της Korres προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Korres Aloe & Dittany Shampoo 2x250ml

Απαλό σαμπουάν με ήπιους καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες. Mε εκχυλίσματα από ΔίκταμοΜατζουράνα και Τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη. Δεν περιέχει σιλικόνες και λοιπές επιβλαβείς συνθετικές ενώσεις, όπως paraben, mineral oils, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Solgar Echinacea 100 φυτικές κάψουλες

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνει την συνολική υγεία του οργανισμού και βοηθά σε περιπτώσεις κρυολογημάτων, γρίπης και μολύνσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Προσθήκη στη σύγκριση menu BetterYou Vitamin C Daily Oral Spray 100mg 25ml

Συμπλήρωμα διατροφής σε υπογλώσσιο σπρέι με βιταμίνη C, βιταμίνη Β2 και σελήνιο που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Με φυσική γεύση κεράσι και βατόμουρο.

Humana Ditrevit Forte K50 Βιταμίνη 15ml

Συμπλήρωμα διατροφής για βρέφη με βάση τις βιταμίνες D και K με DHA, που ενδείκνυται σε περίπτωση αυξημένης ανάγκης ή χαμηλής πρόσληψης αυτών των θρεπτικών ουσιών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρη της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών και των οστών. Η βιταμίνη K συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 07/2024

Roger & Gallet Cedrat Energising Shower Gel 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση