• Reduced price

KiETLA Παιδικό Καπέλο Υφασμάτινο Αντιηλιακό Panama για Αγόρι Χακί

Κωδικός: 3760216362121

Μάρκα: KiEtLa

€22.90
€20.61 -10%
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3760216362121
1 Item
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Uni-Pharma Repel Άοσμο Εντομοαπωθητικό Spray Κατάλληλο για Παιδιά 100ml

Ενυδατικό και προστατευτικό με εντομοαπωθητική δράση. Η εντομοαπωθητική δράση του διαρκεί 8 ώρες και προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα εντόμων: κουνούπια, και το κουνούπι-τίγρη, σκνίπες, ψύλλους, τσιμπούρια, μύγες, μέλισσες, σφήκες. Είναι άοσμο, χωρίς συντηρητικά και parabens.

Dock & Bay Quick Dry Summer Πετσέτα Θαλάσσης 200x90εκ.

Πετσέτα θαλάσσης από την Dock & Bay, για τις εξορμήσεις σας στην παραλία. Η σύνθεσή της είναι 100% βαμβάκι, ένα υλικό το οποίο καθιστά την πετσέτα ανθεκτική στην χρήση αλλά και απορροφητική καθώς επιτρέπει στο ύφασμα να αναπνέει, χωρίς να συγκρατεί την υγρασία.

Για τη φροντίδα της πετσέτας:

• Προτείνεται πλύση στους 30°C

• Σιδερώνεται σε χαμηλή θερμοκρασία

• Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού

Διαστάσεις:

• Μήκος: 200εκ.

• Πλάτος: 90εκ.

• Βάρος: 475γρ.

Fresk Παιδικό Μαγιό Ολόσωμο Αντιηλιακό (UV) Μπλε

Fresk, η οικολογική επιλογή που μας έρχεται από την Ολλανδία, με Σκανδιναβική αισθητική, λιτές γραμμές, αρμονία και χαρακτήρα. Κορυφαία ποιότητα και προστασία για τα παιδάκια μας! Με αυτό το ολόσωμο μαγιό με UV50 προστασία της Fresk θα είναι το αστέρι της παραλίας! 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!

Fresk Παιδικό Μαγιό Ολόσωμο Αντιηλιακό (UV) Φούξια

Fresk, η οικολογική επιλογή που μας έρχεται από την Ολλανδία, με Σκανδιναβική αισθητική, λιτές γραμμές, αρμονία και χαρακτήρα. Κορυφαία ποιότητα και προστασία για τα παιδάκια μας! Η μικρή σας γοργονίτσα θα εντυπωσιάσει μέσα στο χαριτωμένο, ολόσωμο μαγιό της Fresk!