• Reduced price

A.Vogel Urtica 50ml

Κωδικός: 16746

Μάρκα: A.VOGEL

€17.60
€14.08 -20%
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

16746
1 Item
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Moller's Forte Omega 3 Μουρουνέλαιο και Ιχθυέλαιο Κατάλληλο για Παιδιά 60 κάψουλες

Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.

Doctor's Formulas B - Complex 120ml

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού
συστήματος, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό.  Η λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών συστατικών του σκευάσματος.

Vitabiotics Neurozan 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής θρεπτικών συστατικών για την εγκεφαλική λειτουργία. Τα συστατικά του, L-Γλουταμίνη, Ginkgo Biloba, σύμπλεγμα βιταμινών B ,συνένζυμο Q10, βιταμίνες C, Ε και ιχνοστοιχεία, βοηθούν στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης, στην εγκεφαλική λειτουργία, τη μνήμη και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση. Απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, κατά την περίοδο εξετάσεων και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που οι εγκεφαλικές λειτουργίες αρχίζουν να φθίνουν. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά, φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

ZzzQuil Natura Συμπλήρωμα Διατροφής με Μελατονίνη 30 ζελεδάκια

Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη, βιταμίνη β6 και ένα συνδυασμό βοτάνων από χαμομήλιλεβάντα και βαλεριάνα που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και ρυθμίζει τον ύπνο με φυσικό τρόπο.

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Adamah EIE Passiflora 30ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

Εκχύλισμα Φυτού σε Άνθιση

Κατάλληλο για Ομοιοπαθητική

Χωρίς Συντηρητικά & Πρόσθετα

Δεν Περιέχει Αλκοόλ

Συμπλήρωμα διατροφής που προάγει την χαλάρωση και το φυσιολογικό ύπνο ιδίως σε καταστάσεις νευρικότητας, υπερερεθισμού, στρες και άγχους.

Doctor's Formulas Vitamin C Fast Action 1000mg 30 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής φόρμουλα βιταμίνης C 1000mg γρήγορης απορρόφησης με εκχυλίσματα ασερόλα και κάμου κάμου που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 04/2024

Quest Vitamin C 1000mg & Zinc

Βασικά χαρακτηριστικά:

1000mg Βιταμίνη C

10mg Ψευδάργυρος

Ευχάριστη Γεύση Πορτοκάλι

Χωρίς Γλουτένη, Ζάχαρη & Λακτόζη

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C ενισχυμένη με ψευδάργυρο και άγριο τριαντάφυλλο για καλύτερη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Adamah EIE Calendula 30ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

Χωρίς Αλκοόλ

Φυσική Σύνθεση

Εκχύλισμα Ανθών

Κατάλληλο για Ομοιοπαθητική

Βάμμα που υποστηρίζει την σωστή λειτουργία του πεπτικού, έχει καταπραυντική και μαλακτική δράση, ενώ προάγει την φυσική λειτουργία της έμμηνης ρύσης.