Doctor's Formulas Sedar 30 ταμπλέτες

Κωδικός: 5200403400383

Μάρκα: Doctor's Formulas

€15.00
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5200403400383
6 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Vitabiotics Feroglobin B12 200ml

Συμπλήρωμα διατροφής “υγρού σιδήρου”, βιταμινών και μετάλλων που ενισχύουν τη γενική ευεξία του οργανισμού και την απελευθέρωση ενέργειας. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα με έλλειψη σιδήρου, γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ενώ τα συστατικά του μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα και για παιδιά άνω των 12 μηνών, αθλητές, άτομα με έντονους ρυθμούς ζωής και κατά την έμμηνο ρύση. Έχει γεύση μέλι και βύνη και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. 

Vitabiotics Menopace plus Botanicals 56 Tabs

Το Menopace Plus της Vitabiotics είναι μια διπλή συσκευασία που περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Menopace μαζί με δραστικές ταμπλέτες βοτάνων με φυτοοιστρογόνα για γυναίκες που υποφέρουν σε μεγάλο βαθμό από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και επιζητούν μια πιο δραστική ενίσχυση του οργανισμού τους. 

Winmedica Sideral Forte 20 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της έλλειψης σιδήρου, την συχνότερη διατροφική ανεπάρκεια, που ευθύνεται για το 50% των περιπτώσεων αναιμίας. Περιέχει και βιταμίνη C, η οποία συμμετέχει στη διαδικασία σχηματισμού της αίμης, που είναι βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες όπως κοιλιακό άλγος, ναυτία, εμετό, δυσκοιλιότητα ή διάρροια.

Quest Vitamin C Timed Release Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg 90 ταμπλέτες

Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων και κρυολογημάτων και είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.Προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως ένα σημαντικό δομικό συστατικό για το συνδετικό ιστό του δέρματος (ελαστικότητα), τα αγγεία του δέρματος, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τα οστά.Ενισχύει τη δραστηριότητα των αντι-στρες ορμονών, υποστηρίζει την καλή καρδιαγγειακή υγεία, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Adamah EIE Curcuma 30ml

Συμπλήρωμα διατροφής με υδροενζυματικό εκχύλισμα κουρκουμά με αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητισιακές, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Doctor's Formulas B-Complex Formula 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό.

Adamah Eie Equiseto 30ml

Υδροενζυματικό εκχύλισμα εκουιζέτου που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και προάγει την υγεία των αρθρώσεων, των οστών, των νυχιών και των μαλλιών.

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.