A Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Rainbows

Κωδικός: 8719715001227

Μάρκα: Little Lovely

€12.00
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

8719715001227
1 Item
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

THE ORIGINAL LUNCHBAG KIDS| PURPLE UNICORN

The Original Kids Version Lunchbag με Purple Unicorn Print, lilac χερούλι και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου.

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Κατάλληλο για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις: M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

Fresk Ηedgehog Ισοθερμικό Τσαντάκι Φαγητού Χειρός Μπλε

Σχολικό τσαντάκι φαγητού χειρός της Fresk, σε μπλε χρώμα. Κατασκευασμένο από ισοθερμικό υλικό, ώστε να μην επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, και επομένως να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού στο εσωτερικό του.

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Πάνα για Κορίτσι Ροζ

Ετοιμαστείτε για την παραλία ή την πισίνα με το απίθανο, πάνα - μαγιό της Fresk!  

Χάρη στην UV50 προστασία, το μικρό σας είναι προστατευμένο από τον ήλιο ενώ με το μαλακό και απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό το δερματάκι του διατηρείται στεγνό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν .... "διαρροές" που προκύψουν! 

Πολύ πρακτικό για να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά χωρίς να φορέσετε έξτρα πάνα. Απλά το πλένετε και το ξαναφοράτε smiley

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές πάνες κολύμβησης μιας χρήσης.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Απορροφητικό εσωτερικό υλικό

Δεν υπάρχουν ... διαρροές 

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Chilly's Fruity Flex Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας

Chilly's Thermos Sports Black 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Αγόρι Μπλε

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Καλέστε μας για το μέγεθος!

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Rainbows 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Υλικό: Πλαστικό

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 450ml

Chilly's Coffee Cup Gradient 0.34lt

Θερμός-Ποτήρι που διατηρεί την θερμοκρασία του σταθερή για ώρες. Ανθεκτική κατασκευή απο ανοξείδωτο χάλυβα  υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα αρώματα και την γεύση του ροφήματός σου.   

Τσαντάκι Φαγητού The Lunch Bags Kids Rainbows 81108

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις : M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

Munchkin Snack Collation (12m+) Μπλε 1τεμάχιο

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

 

Chilly's Floral Μπουκάλι Θερμός Ditsy Blossoms 500ml

Ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Προηγμένη μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος. Ακόμα και με ρόφημα σε θερμοκρασία βρασμού το πιάνεις χωρίς να καίγεσαι

Βιδωτό καπάκι με αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Τα μεγέθη των 260ml & 500ml ταιριάζουν με τις περισσότερες ποτηροθήκες

Δεν γίνεται υγροποιήση (Δεν ιδρώνει)

Ανακυκλώσιμο

Chilly's Emma Bridgewater Μπουκάλι Θερμός Polka Star 500ml

Χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο κενό διπλού τοιχώματος αυτή η λειτουργική φιάλη μένει ανεπηρέαστη από την εξωτερική θερμοκρασία.

24 ώρες κρύο - ανεξαρτήτως καιρού

12 ώρες ζεστό

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Δεν γίνεται υγροποίηση

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Χωρίς BPA (χωρίς βλαβερές ουσίες πλαστικών)

500ml - 360gr - 26cm x 7cm

260ml - 270gr - 20.6cm x 6.4cm

Κατασκευαστής

Chilly's