A little lovely company Σετ 4 δοχεία φαγητού Lunch & Snack Box "Forest Friends"

Κωδικός: 8719715000510

Μάρκα: Little Lovely

€11.00
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

8719715000510
1 Item
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A Little Lovely Company Vehicles Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Γαλάζιο

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε γαλάζιο χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Chilly's Emma Bridgewater Μπουκάλι Θερμός Polka Star 500ml

Χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο κενό διπλού τοιχώματος αυτή η λειτουργική φιάλη μένει ανεπηρέαστη από την εξωτερική θερμοκρασία.

24 ώρες κρύο - ανεξαρτήτως καιρού

12 ώρες ζεστό

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Δεν γίνεται υγροποίηση

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Χωρίς BPA (χωρίς βλαβερές ουσίες πλαστικών)

500ml - 360gr - 26cm x 7cm

260ml - 270gr - 20.6cm x 6.4cm

Κατασκευαστής

Chilly's

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Αγόρι Μπλε

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Fresk Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός με Καλαμάκι Deer Amber σε Καφέ χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας Fresk είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Θερμός

Υλικό: Ανοξείδωτο

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 350ml

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Rainbow σε Ροζ χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα

Munchkin Δοχείο Ροζ "Snack" από Πλαστικό για 12+ μηνών

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

A Little Lovely Company Παιδική Τσάντα Πλάτης Πράσινη 23,5x10x30εκ.

Παιδική τσάντα πλάτης σε πράσινο χρώμα της εταιρείας A Little Lovely Company, κατάλληλη για τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού, τις εκδρομές και τις βόλτες τα Σαββατοκύριακα. Μπορεί να μεταφέρει εύκολα τα αγαπημένα του παιχνίδια, το παγούρι του με το νερό και ότι άλλο χρειαστεί. Οι ιμάντες προσαρμόζονται στην πλάτη του κάθε παιδιού.

Fresk Dandellion Large Σχολική Τσάντα Πλάτης Νηπιαγωγείου σε Ροζ χρώμα

Σχολική τσάντα η οποία μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, κατάλληλη για παιδιά νηπιαγωγείου της εταιρίας Fresk σε ροζ χρώμα.

H 1η μέρα ή η επιστροφή στα θρανία θα γίνει μία ευχάριστη εμπειρία για τους μικρούς σας αγαπημένους γιατί το babydream.gr σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη συλλογή με τσάντες, τετράδια, σημειωματάρια, δοχεία φαγητού και άλλα πολλά σχολικά είδη...

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

A Little Lovely Company Butterflies Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Ροζ

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Chilly's Thermos Sports Pastel Green 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Fresk Ηedgehog Ισοθερμικό Τσαντάκι Φαγητού Χειρός Μπλε

Σχολικό τσαντάκι φαγητού χειρός της Fresk, σε μπλε χρώμα. Κατασκευασμένο από ισοθερμικό υλικό, ώστε να μην επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, και επομένως να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού στο εσωτερικό του.