Nuk Easy Learning Πιάτο με καπάκι 8+M

Κωδικός: K00012806

Μάρκα: NUK

€8.95
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

K00012806
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A Little Lovely Company Savanna Πλαστικό Παιδικό Δοχείο Φαγητού Πράσινο

Παιδικό, πλαστικό δοχείο φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε πράσινο χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Ezpz Mini Cup 12m+ Blush

Ποτηράκι για παιδιά, της εταιρίας Ezpz, για να απολαμβάνουν τα μικρά σας τα αγαπημένα τους ροφήματα, κάθε στιγμή της ημέρας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών, με χωρητικότητα 118ml.

Υλικό: Πλαστικό

Χρώμα: Ροζ

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Rainbows 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Υλικό: Πλαστικό

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 450ml

Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Ροζ 4τμχ για 4+ μηνών

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Dinosaurs

Αποθηκεύστε το αγαπημένο του σνακ ή φαγητό σε αυτό το όμορφο σετ με θέμα την ζούγκλα! Φρούτα, λαχανικά, μπισκότα, γλυκά, σάντουιτς μπορούν εύκολα να χωρέσουν μέσα στα δοχεία. 

Το σετ περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μεγέθη δοχείων και είναι τέλειο για το σχολείο ή την βόλτα σας.

Είναι κατασκευσμένα με BPA και Phthalate free polythene. Δεν είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμμάτων.

Συστήνουμε να πλένεται τα δοχεία πριν την πρώτη χρήση.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Chilly's Emma Bridgewater Dogs Μπουκάλι Θερμός 0.26lt

Χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο κενό διπλού τοιχώματος αυτή η λειτουργική φιάλη μένει ανεπηρέαστη από την εξωτερική θερμοκρασία.

24 ώρες κρύο - ανεξαρτήτως καιρού

12 ώρες ζεστό

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Δεν γίνεται υγροποίηση

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές...

Munchkin Δίχτυ Φαγητού Μωβ "Fresh Foo Feeder 11087" από Ύφασμα για 6+ μηνών

Δίχτυ φαγητού της εταιρείας Munchkin, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα κομμάτια φρούτου ή λαχανικών για να δοκιμάσει το μωρό σας καινούριες τροφές και νέες γεύσεις, χωρίς κίνδυνο πνιγμού. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ύφασμα που το καθιστά ασφαλές για μωρά και παιδιά.

Chilly's All Matte Μπουκάλι Θερμός Μπλε 750ml

To μπουκάλι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο για τα αγαπημένα σας ροφήματα. Το καπάκι του είναι εφοδιασμένο με μια θηλιά για να μπορείτε να το κρατάτε με ευκολία.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.75lt

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός με Καλαμάκι Πολύχρωμο 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα

Dr. Brown's Γυάλινο Μπιμπερό Options+ Wide Neck Κατά των Κολικών με Θηλή Σιλικόνης 150ml για 0+ μηνών

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Τσαντάκι Φαγητού The Lunch Bags Kids Rainbows 81108

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις : M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

Sophie La Girafe Σετ Βρεφικά Μαχαιροπίρουνα από Μέταλλο για 3+ μηνών 3τμχ

Αυτό το σετ μαχαιροπίρουνα της εταιρείας Sophie La Girafe, είναι κατάλληλο για την εκπαίδευση των παιδιών να τρώνε μόνα τους. Είναι μεταλλικό, ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση και στις γρατζουνιές, συνδυάζοντας πρακτικότητα και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του φαγητού. Περιλαμβάνονται 3 τεμάχια.

Υλικό: Μεταλλικό