• Reduced price

Apivita Express Gold Mask with prickly pear 2x8ml

Κωδικός: K00000143

Μάρκα: Apivita

€5.20
€3.90 -25%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

K00000143
10 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Youth Lab. CC Complete Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Λιπαρές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ατελειών 40ml

Κρέμα προσώπου ημέρας της εταιρείας Youth Lab.. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος και προστατεύει από τις UV ακτινοβολίες, με δείκτη προστασία SPF 30 ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τις ατέλειες. Ανήκει στην κατηγορία των CC (Color Correction) creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα,

Youth Lab. Hydro Cloud 24ωρο Gel Προσώπου για Ενυδάτωση 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Youth Lab. είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Gel

Korres Κρέμα Καθαρισμού Greek Yoghurt Pre-Probiotics 150ml

Κρέμα καθαρισμού προσώπου της Korres, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Αντιγήρανση, Σύσφιξη & Ανάπλαση 50ml

Κρέμα νύχτας με προοδευτική δράση και σύνθεση ενισχυμένη με πεπτίδια, βιταμίνη C και ρεσβερατρόλη φυσικής προέλευσης, γνωστή για την δράση της κατά του ανομοιόμορφου τόνου.

Lierac Lumilogie Double Concetrate 24ωρη Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου για Ατέλειες 2x15ml

Εμπνευσμένη από τη συνδυαστική αισθητική τεχνική LED + peeling, η Lumilogie παρέχει εξειδικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Το διπλό της συμπύκνωμα αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις: μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Στην καρδιά των συνθέσεων βρίσκονται τρία ενεργά συστατικά που δρουν στους τρεις τύπους

Nuxe Nuxuriance Ultra Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Φροντίδα για ολική αντιγήρανση για την περιοχή των ματιών και το περίγραμμα των χειλιών, με φυτικά σύμπλοκα από άνθος κρόκου, μπουκαμβίλια και καφεΐνη.

Εφαρμόστε τη Nuxuriance Ultra Global Anti-Ageing Eye and Lip Cream πρωί - βράδυ στο δέρμα σας γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Πιέστε μια φορά την αντλία για να βγει μια δόση προϊόντος και απλώστε την ανάμεσα στα δάχτυλα του κάθε χεριού.

Με τα μεσαία σας δάχτυλα απλώστε γύρω από τα πάνω και τα κάτω βλέφαρα δουλεύοντας προς τα έξω και διατηρώντας μια ανοδική πίεση για 3 δευτερόλεπτα στους κροτάφους. Επαναλάβετε 3 φορές.