• Reduced price

Roger & Gallet Bois d' Orange Invigorating Shower Gel 200ml

Κωδικός: 3337875200974

Μάρκα: Roger & Gallet

€10.00
€6.30 -37%
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3337875200974
1 Item
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vitabiotics Neurozan 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής θρεπτικών συστατικών για την εγκεφαλική λειτουργία. Τα συστατικά του, L-Γλουταμίνη, Ginkgo Biloba, σύμπλεγμα βιταμινών B ,συνένζυμο Q10, βιταμίνες C, Ε και ιχνοστοιχεία, βοηθούν στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης, στην εγκεφαλική λειτουργία, τη μνήμη και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση. Απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, κατά την περίοδο εξετάσεων και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που οι εγκεφαλικές λειτουργίες αρχίζουν να φθίνουν. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά, φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

Vichy Neovadiol Redensifying Peri-menopause Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα νύχτας για την επιδερμίδα στην περιεμμηνόπαυση, με ευχάριστη και πλούσια υφή για άμεση αίσθηση άνεσης και δροσιάς. Με proxylane, εκχύλισμα cassia και υαλουρονικό οξύ. Επαναφέρει την πυκνότητα, χαρίζει εφέ lifting, μειώνει την ξηρότητα και τη χαλάρωση και βελτιώνει τη σφριγηλότητα.

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. 

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Inpa Moducare Modullon Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 90 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής που ρυθμίζει το ανοσιακό σύστημα του οργανισμού μας. Η απορρύθμιση του ανοσιακού έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να μη μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τα συχνά κρυολογήματα και τις ιώσεις και να προσβάλλεται από αυτοάνοσες και χρόνιες ιογενείς καταστάσεις. Κλινικά δοκιμασμένο προϊόν  ως ανοσορυθμιστικό με εξειδικευμένες μετρήσεις σε άτομα με αλλεργία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, HPV, HIV και άλλες χρόνιες αυτοάνοσες και ιογενείς καταστάσεις.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Lierac Dioptifatigue Ενυδατικό & Αντιγηραντικό Gel Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ & Βιταμίνη C 15ml

Gel-κρέμα αναζωογόνησης βασισμένη στην αισθητική τεχνική της μεσοθεραπείας που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων της κούρασης: πρησμένα μάτια, πτυχώσεις στα μάτια και κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με πεπτίδια κατά του μπλε φωτός για προστασία από τις κυτταρικές βλάβες στην περιοφθαλμική περιοχή και για ενισχυμένη δράση διόρθωσης. Αμέσως, η αίσθηση της κούρασης μειώνεται. Μετά τις 7 ημέρες, το δέρμα γύρω από τα μάτια λειαίνεται. Με την επανειλημμένη χρήση, αυτά τα αποτελέσματα ενισχύονται, ώστε το δέρμα να είναι πιο ανθεκτικό στα σημάδια της κούρασης μετά τις 28 ημέρες.

Youth Lab Limited Edition Restoring Serum 30m

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι