• Μειωμένη τιμή
ΔΩΡΟ
ΔΩΡΟ

Youth Lab. Beauty Tool Βούρτσα Καθαρισμού Προσώπου

Κωδικός: LAB.1320

Μάρκα: YOUTHLAB

8,50 €
5,95 € -30%
με ΦΠΑ

Βουρτσάκι καθαρισμού & απολέπισης προσώπου, για ορατή ανανέωση της επιδερμίδας

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ένα βουρτσάκι προσώπου για εύκολο και άνετο καθαρισμό, εξοπλισμένο με απαλές τρίχες, που ενισχύει τη δράση προϊόντων καθαρισμού και μασκών. Προσφέρει βαθύ και αναζωογονητικό καθαρισμό, καθώς αφαιρεί λιπαρότητα και σμήγμα από φραγμένους πόρους, απομακρύνει νεκρά κύτταρα και ρύπους και είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα. Με το Beauty Tool αφαιρείτε μακιγιάζ ή μάσκες ομορφιάς και από τα πιο ευαίσθητα ή «δύσκολα» σημεία του προσώπου. Προσφέρει απαλό αναζωογονητικό μασάζ και η επιδερμίδα μένει απαλή και λαμπερή!

Η συσκευασία περιέχει και ένα πλαστικό καπάκι που το προστατεύει κατά τη φύλαξη και τα ταξίδια.


LAB.1320
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Micellar Water Ντεμακιγιάζ 200ml

Micellar water ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το μικκυλιακό νερό είναι απεσταγμένο νερό με καθαριστικές ιδιότητες και ενυδατικά συστατικά όπως η γλυκερίνη ή άλλες ουσίες. Βοηθά στην ενυδάτωση και στην απομάκρυνση των ρύπων και του περιττού σμήγματος από το δέρμα, χωρίς να δημιουργεί μαύρα στίγματα, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή

Τύπος: Micellar Water

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Prédermine Wrinkle Corrective της εταιρείας Darphin για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml

Origins Ginzing Into the Glow Brightening Serum Ορός Λάμψης Προσώπου 30ml

Ένα άμεσης απόδοσης serum με βιταμίνη C και συστατικά λάμψης, που φωτίζει ορατά το θαμπό δέρμα και ενισχύει τη διαδικασία φυσικής απολέπισης, αποκαλύπτοντας μια απαλή και αναδομημένη επιδερμίδα.

Filorga NCEF Reverse Mat Supreme Regenerating Fluid 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για ηλικίες 40+.

Δράση: Αντιγήρανση

Όγκος: 50ml

Υφή: Fluid

Chilly's Coffee Cup Gradient 0.34lt

Θερμός-Ποτήρι που διατηρεί την θερμοκρασία του σταθερή για ώρες. Ανθεκτική κατασκευή απο ανοξείδωτο χάλυβα  υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα αρώματα και την γεύση του ροφήματός σου.   

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.

Origins Plantscription Power Anti Aging Cream SPF25 50ml

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης με δείκτη προστασίας SPF25 που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Συμβάλλει ορατά στην ανάκτηση της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, που διαρκεί περισσότερο.

Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.