Sebamed Clear Face Care Gel 50ml

Κωδικός: K00014457

Μάρκα: Sebamed

14,62 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Με συστατικά όπως Panthenol αλόη και υαλουρονικό οξύ μεταξύ άλλων ενυδατώνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα ενώ καταπολεμά την ακμή Δεν περιέχει χρωστικές ή αρωματικές ουσίες και έχει pΗ Συσκευασία ml

K00014457
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Yoghurt Σετ με Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με ενυδατική δράση, για καθημερινή χρήση. Προσφέρει προστασία από το ηλιακό φάσμα UVA/ UVB. 

- Aντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με μη-λιπαρή υφή που απορροφάται εύκολα. Η προβιταμίνη Β5 προσφέρει μαλακτική δράση, ενώ αντιμετωπίζει τα συμπτώματα των φλεγμονών. 

Babylonia Γυναικείο Charm Εγκυμοσύνης Bola Feet

Μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης Bola με πραγματικό ξυλόφωνο!

Είναι χειροποίητα από το Μεξικό, εκεί όπου παραδοσιακά οι έγκυες φορούσαν ένα μακρύ κολιέ με μία μπάλα (Bola) στο ύψος της κοιλιάς. Μέσα τους κρύβουν ένα μικροσκοπικό ξυλόφωνο που με την κίνηση της μαμάς παράγει μαγικούς, χαλαρωτικούς, ανεπαίσθητους ήχους.Όλα τα προϊόντα Bola είναι χωρίς nickel και χωρίς μόλυβδο και συνοδεύονται από μαύρο δερμάτινο κορδόνι.

Chilly's Thermos Sports Pastel Green 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Predermine 24ωρη Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Βελούδινη, απαλή κρέμα που βελτιώνει την πυκνότητα του δέρματος, απαλύνει γραμμές, ρυτίδες και πτυχές χάρη στο εκχύλισμα ίριδας και στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος.

Dr. Brown's Κύπελλο Θερμός με Καλαμάκι & Λαβές 12m+ Ροζ

Πρακτικό κύπελλο υγρών με καλαμάκι, κατάλληλο για μωρά από 6 μηνών και άνω.

Διαθέτει καπάκι που παραμένει ανοικτό κατά τη χρήση του κυπέλλου από το παιδί, ενώ κλείνει όταν δε χρησιμοποιείται για ασφάλεια στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους.

Λειτουργεί και ως θερμός για να κρατάει το υγρό φρέσκο και δροσερό.

Υλικό:Πλαστικό

Χρώμα:Ροζ

Ηλικία:12m+

Χωρητικότητα:300ML

Mad Beauty Minnie & Mickey Totally Devoted Pods Μάσκα Προσώπου για Ενυδάτωση 2τμχ

Μάσκα προσώπου της Mad Beauty, Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Babylonia Γυναικείο Charm Εγκυμοσύνης Bola Elephant

Μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης Bola με πραγματικό ξυλόφωνο!

Είναι χειροποίητα από το Μεξικό, εκεί όπου παραδοσιακά οι έγκυες φορούσαν ένα μακρύ κολιέ με μία μπάλα (Bola) στο ύψος της κοιλιάς. Μέσα τους κρύβουν ένα μικροσκοπικό ξυλόφωνο που με την κίνηση της μαμάς παράγει μαγικούς, χαλαρωτικούς, ανεπαίσθητους ήχους.

Elancyl Innovation Slimming Concentrate Κρέμα για την Κυτταρίτιδα & Glove 200ml

Μέθοδος μασάζ για αδυνάτισμα, που συνδυάζει τα αποτελέσματα ενός επαγγελματικού μασάζ ειδικά σχεδιασμένου από φυσιοθεραπευτές, με αυτά ενός τζελ κατά της κυτταρίτιδας. Η δράση του σε συνδυασμό με το γάντι, αποσυμφορρεί τους ιστούς και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία ώστε να δεχτεί πολύ καλύτερα τις επόμενες αγωγές.

Pharmasept Heliodor Face & Body SPF50 150ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου, Σώματος

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Darphin Eclat Sublime Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Λάμψη 30ml

Ορός λάμψης προσώπου με αντιγηραντική δράση της Darphin, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη.