Froika Ω-Plus Emolient Wash 200ml

Κωδικός: K00015408

Μάρκα: FROIKA

19,46 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Αποτελείται από ήπιους και μη ερεθιστικούς καθαριστικούς παράγοντες δεν περιέχει sodium laureth sulfate κατάλληλους για ατοπικά ερεθισμένα και ευαίσθητα δέρματα Είναι εμπλουτισμένο με Ω και Ω απαραίτητα λιπαρά οξέα Βιταμίνη F για την αποκατάσταση της ενδοκυτταρικής συνοχής του δέρματος και αντιφλεγμονώδη δράση ελαιώδη συστατικά φυτικά έλαια γλυκερίδια αμυγδάλου και τριγλυκερίδια που αναπληρώνουν το έλλειμμα λιπιδίων του δέρματος καταπραϋντικά επουλωτικά και ενυδατικά συστατικά όπως Βρώμη Βισαβολόλη Πανθελόλη Γλυκερίνη και Βιταμίνη ΕΣυσκευασία ml

K00015408
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Adamah EIE Rhodiola 30ml

Το εκχύλισμα Ροδιόλας συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης βελτιώνοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως Σεροτονίνη, ντοπαμίνη και υποστηρίζει την μνήμη, μάθηση & την πνευματική απόδοση. Επίσης η ροδιόλα είναι εξαιρετικό αντιστρεσσογόνο μειώνοντας τόσο και σωματικές όσο και τις λειτουργικές επιδράσεις του άγχους και του στρες.

Vichy Neovadiol Post Menopause Σετ Περιποίησης για Αντιγήρανση με Καθαριστικό Προσώπου & Κρέμα Προσώπου 50ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Vichy, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Καθαριστικό Προσώπου, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση

Apivita Dry Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Ξηρά Μαλλιά 250ml

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

Nuxe Merveillance Lift Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Nuxe, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

TIME-FILLER 5XP Correction Cream All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα   Filorga Time-Filler 5XP (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.Για επιδερμίδες κανονικές και ξηρές

Chilly's Floral Art Μπουκάλι Θερμός Ανοξείδωτο BPA Free 500ml

Θερμός υγρών χωρητικότητας 500ml από την εταιρεία Chilly's σε βεραμάν χρώμα με πολύχρωμες λεπτομέρειες και φλοράλ σχέδιο. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι 304, απαλλαγμένο από BPA και φινιρισμένο με προηγμένης διαδικασίας βαφή πούδρας. Έχει ματ υφή. Το διπλό τοίχωμα με κενό αέρος διατηρεί 12 ώρες τα ζεστά ροφήματα, 24 ώρες τα κρύα διατηρώντας άρωμα και φρεσκάδα. Δεν γίνεται υγροποίηση. Το βιδωτό καπάκι του κλείνει αεροστεγώς και αποτρέπει τυχόν διαρροές.

BetterYou B12 Boost 25ml

Η βιταμίνη Β12 ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β. Συμμετέχει στην αιμοποίηση, στην υγεία του νευρικού συστήματος καθώς και βελτίωση και ενίσχυση της μνήμης. Έλλειψη βιταμίνης Β12 συνήθως συνοδεύεται και από έλλειψη βιταμίνη Β6 και προκαλεί μεγαλοβλαστική αναιμία και καρδιαγγεικά προβλήματα. Το συμπλήρωμα διατροφής Boost B12 Oral Spray χρησιμοποιεί την πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή της Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη), μια φυσικά ενεργή μορφή για τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Χρήση

4 ψεκασμοί ημερησίως.

Συστατικά ανά 4 ψεκασμούς

Vitamin B12 1200 mcg

Chromium 40 mcg

Κατασκευαστής

BetterYou (Βιταμίνες)

Ezpz Δίσκος Μπλε "Happy Mat" από Σιλικόνη για 24+ μηνών

Δίσκος φαγητού της εταιρείας Ezpz, με ειδικά χωρίσματα που σας επιτρέπουν να σερβίρετε το φαγητό με τρόπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον του παιδιού. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

Hei Poa Milky Spray Detangling Nourishing 150ml

Γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι για θρέψη και εύκολο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Προσφέρει θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά ενώ τα προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν όλη την απαλότητα και τη λάμψη τους. Με άρωμα καρύδας. Χωρίς ξέβγαλμα.