• Μειωμένη τιμή

Lierac Premium To Booster Serum 30ml

Κωδικός: 3508240010713

Μάρκα: Lierac

121,90 €
70,70 € -42%
με ΦΠΑ

Αντιγηραντικός ορός αναγέννησης με μοναδική σύνθεση που προστατεύει και διορθώνει το DNA.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3508240010713
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Eclat Sublime Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Λάμψη 30ml

Ορός λάμψης προσώπου με αντιγηραντική δράση της Darphin, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Origins Clear Improvement Detoxifying Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Origins Dr. Andrew Weil For Origins Mega-Mushroom Relief & Resiliene Advanced Face Serum 30ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Origins, κατάλληλος για ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100ml

Ξηρό λάδι που περιέχει πολύτιμα φυτικά έλαια τα οποία περιποιούνται, θρέφουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν απαλότητα στα μαλλιά και την επιδερμίδα. Έχει μη λιπαρή υφή και λεπτό, λουλουδάτο άρωμα με νότες από γκρέιπφρουτ, μανόλια και musk. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

Nuxe Merveillance Lift 24ωρη Κρέμα Ματιών για Αντιγήρανση, Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 15ml

Αντιρυτιδική κρέμα ματιών για εφέ lifting.  Συμβάλλει στο γεμισμα των  εγκατεστημένων ρυτίδων. Οι  σακούλες και οι  μαύροι κύκλοι μειώνονται. 94,6% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

Εφαρμογή: Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

15ml

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Candy Scrub & Mask 50ml

To Youth Lab Candy Scrub & Mask είναι ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου και μάσκα μαζί το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και τους εξυγιαίνει, δίχως να ερεθίζει την επιδερμίδα.