• Μειωμένη τιμή

Nuxe Super Serum 10 30ml

Κωδικός: 3264680023323

Μάρκα: Nuxe

88,70 €
53,22 € -40%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3264680023323
9 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF15 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν. Το σύστημα φίλτρων (UVA/UVB), φυτικά φλαβονοειδή και κλάσματα μελανίνης προστατεύουν την επιδερμίδα από το πλήρες φάσμα και προλαμβάνουν όλα τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης: ρυτίδες, χαλάρωση επιδερμίδας, κηλίδες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του...

Apivita Dry Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Ξηρά Μαλλιά 250ml

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

Froika Hyaluronic SilkTouch Sunscreen Tinted Light Cream Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα λόγω του υαλουρονικού οξέος ενώ ταυτόχρονα έχει αντιρυτιδικό αποτέλεσμα αφού οι ρυτίδες, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής γίνονται λιγότερο ορατά. Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη των ατελειών του δέρματος όπως η ακμή και οι δυσχρωμίες. Έχει μη λιπαρή υφή και αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο ματ αποτέλεσμα.

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Darphin Predermine Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο 30ml

Αντιγηραντικός ορός προσώπου που λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα. Παράλληλα ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επαναφέρει τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Make my Day Σαλιάρα Σιλικόνης Bear

Απίθανα απαλή, η σαλιάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά και να συνεχίσει να δείχνει πανέμορφη.

Κατασκευασμένες από 100% ασφαλή για τρόφιμα και BPA free σιλικόνη, οι στιλάτες αυτές σαλιάρες είναι και πάρα πολύ πρακτικές. Όλα τα σχέδια έχουν αντοχή στους λεκέδες, κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και έχουν ενσωματωμένη θήκη για να μαζεύουν ό,τι πέφτει.

Η σαλιάρα έχει προσαρμόσιμο κούμπωμα και είναι κατάλληλη για ηλικίες από 6 μηνών έως 3 χρονών.

* Χωρίς BPA, PVC και φθαλικές ενώσεις.

* Διπλώνει και γίνεται θήκη για τα μαχαιροπίρουνα.

* Εύκολη στο καθάρισμα και ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων.

* Προσαρμόσιμο κούμπωμα

* Από 6 μηνών και άνω

Thank You Farmer Miracle Age Rich 24ωρη Αναπλαστική & Λευκαντική Κρέμα Προσώπου για Ξηρές Επιδερμίδες κατά των Πανάδων 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός.