Youth Lab. Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches 60τμχ

Κωδικός: 5201062007913

Μάρκα: YOUTHLAB

16,00 €
με ΦΠΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 03/2024

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Youth Lab Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches, 30 ζευγάρια patches

Συσφιγκτική και αντιρυτιδική μάσκα ματιών από υδροτζέλ, για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών Μια μάσκα με ατομικά επιθέματα κατασκευασμένα από πρωτοποριακό υλικό υδροτζέλ, προκειμένου να εφάπτονται τέλεια στο δέρμα, φροντίζοντας για την πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών σε μόλις 20 λεπτά! Όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι μια εξαιρετικά πλούσια "πηγή πεπτιδίων" που επανορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το"πόδι της χήνας" και τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα, ενυδατώνει και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα. Δείτε άμεσα πιο σφριγηλή, ανανεωμένη την περιοχή των ματιών, με τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες να "σβήνουν" απαλά, ενώ όλη η περιοχή γύρω από τα μάτια αποκτά περισσότερη ελαστικότητα και άνεση. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Ενδείξεις: Λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ρυτίδες έκφρασης (πόδι της χήνας). Οιδήματα. Μαύροι κύκλοι. Έλλειψη ελαστικότητας. Αφυδάτωση.

Δράση & Ενεργά Συστατικά: Άμεση σύσφιξη με τα Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4, Oligopeptide-29 και Oligopeptide-32 που περιέχει, τα οποία συμβάλλουν τόσο στην πρόληψη σχηματισμού των λεπτών γραμμών, όσο και στη μείωση των υφιστάμενων ρυτίδων. Λείανση ρυτίδων με τη βοήθεια του εξαπεπτιδίου Acetyl Hexapeptide-8 Ενυδάτωση που πετυχαίνει με τα Copper Tripeptide-1 και Palmitoyl Pentapeptide-4, τα οποία ωθούν τον οργανισμό να παράγει με φυσικό τρόπο το δικό του υαλουρονικό οξύ, ενώ με την Αλλαντοΐνη προλαμβάνει την αφυδάτωση, αφού αποκαθιστά άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Καταπράυνση δίνει η Αλλαντοΐνη, γνωστή και για τις μαλακτικές, κερατολυτικές και επουλωτικές της ιδιότητες, καθώς ανακουφίζει άμεσα τους ερεθισμούς, απομακρύνει τους τραυματισμένους ιστούς και ενθαρρύνει τον σχηματισμό νέων, υγιών.

Δερματολογικά ελεγμένο - Χωρίς παραβένες, γλουτένη, σιλικόνη, παραφινέλαιο, φαινοξυαιθανόλη.

Τρόπος Χρήσης: Χρησιμοποιήστε τη σπάτουλα που εμπεριέχεται στη συσκευασία και ανασηκώστε απαλά ένα patch μιας χρήσης. Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορείτε να τα τοποθετήσετε εστιάζοντας είτε στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες κάτω από τα μάτια, είτε στο «πόδι της χήνας» (δείτε τους τρόπους εφαρμογής στο παρακάτω σχεδιάγραμμα). Αφήστε για 20-30 λεπτά. Απομακρύνετε τα patches και ταμπονάρετε με τα δάχτυλα το πλεονάζον προϊόν έως ότου απορροφηθεί.

Εφαρμόστε καθημερινά σαν μηνιαία θεραπεία ή όσο συχνά χρειάζεται.


5201062007913
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Mint Tea Αφρόλουτρο 1000ml

Το αφρόλουτρο της Korres προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Korres Santorini Grape Μάσκα Προσώπου για Καθαρισμό / Απολέπιση με Άργιλο 70ml

Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση λιπαρότητας. Χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα, με ματ υφή.

Solgar Echinacea 100 φυτικές κάψουλες

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνει την συνολική υγεία του οργανισμού και βοηθά σε περιπτώσεις κρυολογημάτων, γρίπης και μολύνσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. 

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Roger & Gallet Cedrat Energising Shower Gel 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση