• Μειωμένη τιμή

Apivita Oily Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Λιπαρά Μαλλιά 250ml

Κωδικός: 5201279080402

Μάρκα: Apivita

13,90 €
10,84 € -22%
με ΦΠΑ

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

Παράλληλα ενυδατώνει το ξηρό τριχωτό και ανακουφίζει από τον κνησμό. Με σέλερι, αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης, μέλι & αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Συστατικά & Οφέλη

To σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας περιέχει 85% φυσικά συστατικά:

Έγχυμα από δενδρολίβανο: αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αντιγυραντική δράση, αναζωογόνηση και τόνωση.

Σύμπλεγμα Apisheild HS: προστασία της βιοχλωρίδας του τριχωτού της κεφαλής, ενίσχυση της άμυνας των μαλλιών από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος (ρύπανση, styling), αναδόμηση και ενδυνάμωση της τρίχας.

Εκχύλισμα βιολογικής πρόπολης: αντιμικροβιακή δράση ενάντια στους παθογόνους μικροοργανισμούς που σχετίζονται με τις παθήσεις των μαλλιών και του δέρματος.

Eκχύλισμα από σέλερι: επαναφορά της ισορροπίας του λιπαρού ή ξηρού τριχωτού με πιτυρίδα.

Κατασκευαστής

Apivita

Χαρακτηριστικά

Γενικά

ΕίδοςΥγρό

Τύπος ΜαλλιώνΛιπαρά

ΔράσηΠιτυρίδα

Τεμάχια1 τμχ

Sulfate FreeΌχι

με ΑντλίαΌχι

ΑνδρικόΌχι

Χωρίς Δοκιμή σε ΖώαΝαι

VeganΌχι

Χωρίς ParabensΌχι

Χωρητικότητα

Ποσότητα (ml)250 ml


5201279080402
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Babylonia Γυναικείο Charm Εγκυμοσύνης Bola Aubergine Tree

Μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης Bola με πραγματικό ξυλόφωνο!

Είναι χειροποίητα από το Μεξικό, εκεί όπου παραδοσιακά οι έγκυες φορούσαν ένα μακρύ κολιέ με μία μπάλα (Bola) στο ύψος της κοιλιάς. Μέσα τους κρύβουν ένα μικροσκοπικό ξυλόφωνο που με την κίνηση της μαμάς παράγει μαγικούς, χαλαρωτικούς, ανεπαίσθητους ήχους.Όλα τα προϊόντα Bola είναι χωρίς nickel και χωρίς μόλυβδο και συνοδεύονται από μαύρο δερμάτινο κορδόνι.

Thank You Farmer Miracle Age Repair Toner 150ml

Λοσιόν τόνωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Επαναφέρει το pH του δέρματος στη φυσική του κατάσταση, η οποία συχνά διαταράσσεται μετά τον καθαρισμό, βοηθώντας την επιδερμίδα να “ισορροπήσει” και προετοιμάζοντάς τη για ενυδάτωση.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Τόνωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Elancyl Slimming Concentrate Gel για την Κυτταρίτιδα 200ml

Μέθοδος μασάζ εμπνευσμένη από την επαγγελματική γαλλική τεχνική της «ψηλάφησης-κύλισης (palper-rouler)»: το δέρμα ανασηκώνεται και στη συνέχεια υποβάλλεται σε μασάζ, ενεργοποιώντας τη μείωση από τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Μια διαδοχή από «τσιμπήματα» στο δέρμα χαρίζει ελαστικότητα στους ιστούς κινητοποιώντας την κυκλοφορία.

Jowae Eau Micellaire Demaquillante 2x400ml

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για ευαίσθητες. Πρόσωπο και μάτια, καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ. Η επιδερμίδα είναι καθαρή, απαλλαγμένη από το μακιγιάζ και τους ρύπους. 

Eίναι φρέσκια και λαμπερή. Με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Youth Lab. CC Complete Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Λιπαρές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ατελειών 40ml

Κρέμα προσώπου ημέρας της εταιρείας Youth Lab.. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος και προστατεύει από τις UV ακτινοβολίες, με δείκτη προστασία SPF 30 ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τις ατέλειες. Ανήκει στην κατηγορία των CC (Color Correction) creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα,

Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Vitality Star Wars & Travel Case για 3+ χρονών

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για ηλικίες 3+ με σχέδιο από την ταινία Star Wars. Διαθέτει στρογγυλή κεφαλή που περιβάλλει κάθε δόντι και αφαιρεί περισσότερη πλάκα από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Lierac Hydragenist La Serum Ενυδατικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Lierac, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

A.Vogel Echinaforce Protect 40 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με φρέσκια εχινάκια (Echinacea purpurea), η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων. Έχει αντιιική, αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα απευθείας κατά των ιών