• Μειωμένη τιμή

Mustela Gentle Cleansing Gel-Normal Skin 500ml

Κωδικός:

Μάρκα:

17,95 €
14,36 € -20%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Korres Mint Tea Αφρόλουτρο 1000ml

Το αφρόλουτρο της Korres προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Ρετινόλη 60τμχ

Αεροστεγείς και αδιαφανείς κάψουλες για το πρόσωπο και τα μάτια που προστατεύουν τη φυσική ρετινόλη του δέρματος από τον αέρα και το νερό και μεταμορφώνουν την επιδερμίδα.

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση

Darphin Predermine Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο 30ml

Αντιγηραντικός ορός προσώπου που λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα. Παράλληλα ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επαναφέρει τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Sophie La Girafe Bathtub Boat Μπουγελόφατσα για 6+ Μηνών

Οι μπουγελόφατσες της εταιρίας Sophie La Girafe, είναι μαλακές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να λυγίζουν από τα μικρά παιδικά χεράκια και να εκτοξεύουν νερό. Τα παιχνίδια μπάνιου αποτελούν τον πιο απλό και διαδραστικό τρόπο για να προσφέρουν έντονο παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθούν το παιδί να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες ενώ παράλληλα, χάρη στα έντονά τους χρώματα, διεγείρουν τις οπτικές του αισθήσεις, κρατώντας το απασχολημένο κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Τέλος, επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία του παιδιού, καθώς το βοηθούν να εξοικειωθεί με το νερό και να βλέπει την ώρα του μπάνιου ως μία ευχάριστη διαδικασία.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ μηνών.

A.Vogel Echinaforce Protect 40 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με φρέσκια εχινάκια (Echinacea purpurea), η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων. Έχει αντιιική, αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα απευθείας κατά των ιών

Filorga Σετ Περιποίησης

Η θεραπεία αντιγήρανσης, εξαιρετικά συμπυκνωμένη σε NCEF, ενσωματώνει για πρώτη φορά αναζωογονητικά δραστικά συστατικά σε ημερήσια δόση ισοδύναμη με μία μεσοένεση για να διορθώσει έντονα τις ρυτίδες, τη σφριγηλότητα και τη λάμψη σε μόλις 10 ημέρες!