• Μειωμένη τιμή

Darphin 8-Flower Golden Nectar Youth Renewing 30ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

150,00 €
87,00 € -42%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Η ΧΡΥΣΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα υπόσχεση νεότητας  24κ χρυσού και 8 ισχυρά λουλούδια χαρίζουν νεανική λάμψη, θρέψη και υγιή όψη.
ΝΕΑΝΙΚΗ ΛΑΜΨΗ
Με περισσότερα από 20 βοτανικά συστατικά και αιθέρια έλαια τα όποια έχουν αναμιχθεί προσεκτικά με Χρυσό 24Κ για να προσφέρει νεανική λάμψη και φωτεινότητα.
ΘΡΕΨΗ
Με έλαιο από Ιπποφαές πλούσιο σε Ω-3 και Ω-6 Λιπαρά Οξέα τα οποία δεν παράγονται από τον οργανισμό μας για να προσφέρει άμεση θρέψη στην επιδερμίδα.
ΥΓΙΗΣ ΟΨΗ
Ένα μίγμα 8 λουλουδιών (Immortelle, Ylang Ylang, Patchouli, Neroli, Rose, Lavender, Jasmine & Iris) συνδυάζεται με Σαλικυλικό Οξύ που βοηθά τα νέα κύτταρα να φτάσουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και προσφέρει υγιή και νεανική όψη, απαλή υφή και μία συνολική αναζωογόνηση.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Klorane Leave-in Detangling Spray With Oat Milk 200ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Klorane, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε spray. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνά μαλλιά, ωστέ να τα ξεμπερδέψει και να διευκολύνει το χτένισμα, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Ξηρά

Ιδιότητες: Leave In

Matchstick Monkey Monkey Teething Starter Set Blue 3+ μηνών 4τμχ

Αυτό το μασητικό, της εταιρίας Matchstick Monkey, θα ανακουφίσει το μωρό σας από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα και παράλληλα θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία αποτρέπει τον τραυματισμό του στόματος, λόγω της μαλακής της σύνθεσης.

Υλικό: Σιλικόνης

Ηλικία: 3+ μηνών

Lierac Hydragenist Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Hydragenist της εταιρείας Lierac για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml

Apivita Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Spray Bee Sun Safe SPF50 200ml με 3 Παιχνίδια Άμμου Παραλίας

Παιδικό αντηλιακό από τη σειρά Bee Sun Safe της εταιρείας Apivita, σε μορφή spray. Προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα.

Συμβουλές χρήσης:

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Επαναλάβετε συχνά χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Vitabiotics Feroglobin B12 200ml

Συμπλήρωμα διατροφής “υγρού σιδήρου”, βιταμινών και μετάλλων που ενισχύουν τη γενική ευεξία του οργανισμού και την απελευθέρωση ενέργειας. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα με έλλειψη σιδήρου, γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ενώ τα συστατικά του μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα και για παιδιά άνω των 12 μηνών, αθλητές, άτομα με έντονους ρυθμούς ζωής και κατά την έμμηνο ρύση. Έχει γεύση μέλι και βύνη και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. 

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Μπλε Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Butterflies σε Ροζ χρώμα 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις.

Better You Immune Health Daily Oral Spray 50ml

Το BetterYou Immune Health Oral Spray είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο μείγμα Immune Health που περιέχει βιταμίνες A, C, D, σελήνιο και ψευδάργυρο, για να διατηρεί τα βασικά στοιχεία του ανοσοποιητικού συστήματος σε πλήρη άμυνα.

    Βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος

       Διατηρεί φυσιολογικά οστά, μαλλιά, δέρμα και νύχια, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο αμυντικό σύστημα για το σώμα

    Υπέροχη γεύση, φυσική γεύση πορτοκαλιού και ροδάκινου

    

A Little Lovely Company Παιδική Τσάντα Πλάτης Πράσινη 23,5x10x30εκ.

Παιδική τσάντα πλάτης σε πράσινο χρώμα της εταιρείας A Little Lovely Company, κατάλληλη για τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού, τις εκδρομές και τις βόλτες τα Σαββατοκύριακα. Μπορεί να μεταφέρει εύκολα τα αγαπημένα του παιχνίδια, το παγούρι του με το νερό και ότι άλλο χρειαστεί. Οι ιμάντες προσαρμόζονται στην πλάτη του κάθε παιδιού.