• Μειωμένη τιμή

Darphin Aromatic Renewing Balm 15ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

59,00 €
34,22 € -42%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Αρωματική θεραπεία νύχτας που αποκαθιστά τη λάμψη του θαμπού και κουρασμένου δέρματος. Σε μορφή μάσκας κεριού, κατάλληλη για χρήση μόνο το βράδυ. Υπέροχη υφή και άρωμα σε έναν μοναδικό συνδυασμό δώδεκα αιθέριων ελαίων από κίτρο και λουλούδια. Ιδανικό για το θαμπό, κουρασμένο, ευαίσθητο με τάση για ξηρότητα δέρμα, η αναζωογονητική αυτή φόρμουλα δρα σε τρία επίπεδα: καταπραύνει, απαλύνει και βοηθά στην άμεση αποκατάσταση της κυτταρικής στιβάδας του δέρματος.

Η σειρά AROMATIC CARE περιέχει έναν αποτελεσματικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων για την εξισορρόπηση του δέρματος και την αποκατάσταση της φυσικής του λάμψης.

Βασικά Συστατικά: Αιθέρια έλαια ροδόξυλου, μανταρινιού και grapefruit.

To 100% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. Χωρίς parabens. Μη φαγεσωρογόνο. Δερματολογικά ελεγμένο. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Ανοίξτε το προιόν, κλείστε τα μάτια και εισπνεύστε βαθιά. Ζεστάνετε με τα χέρια μια μικρή ποσότητα του balm, απλώστε κάνοντας μασάζ στο μέτωπο, τα μάγουλα, το πηγούνι και το λαιμό με απαλές ανοδικές κινήσεις και αφήστε όλη τη νύχτα. 1-3 φορές την εβδομάδα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: