• Μειωμένη τιμή

DARPHIN Youthful Radiance Camellia Mask 75ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

57,00 €
27,36 € -52%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Μάσκα πλούσιας και ιριδίζουσας υφής σε μορφή κρέμας, με άρωμα λουλουδιών και αντιγηραντικά οφέλη. Πλούσιο σε έλαιο καμέλιας, εκχύλισμα ροδιού και υαλουρονικό οξύ, προσφέρει σύσφιξη και ελαστικότητα στο δέρμα, λεία και φωτεινή επιδερμίδα και ορατά μειωμένες γραμμές και ρυτίδες.

Για όλους τους τύπους δέρματος.

To 79% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. Χωρίς parabens. Μη φαγεσωρογόνο. Δερματολογικά ελεγμένο. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. 

Εφαρμόστε μια πλούσια ποσότητα σε καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό. Αφήστε 5-7' και στη συνέχεια ταμπονάρετε για τυχόν υπολείμματα. Δεν ξεβγάζεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά κρίνεται απαραίτητο.


5 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Darphin Stimulskin Plus Renewal Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Ένα μεταξένιο συμπύκνωμα που συσφίγγει, φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα και μειώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Συνδυάζοντας το ισχυρό Sea Emerald, ένα πολύτιμο φύκι που βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου,την επαναστατική Commiphora Mukul και την Deep-Infusion Oil Technology, ο λεπτόρρευστος αυτός ορός βοηθά στη σμίλευση, τη σύσφιξη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Lierac Homme Σετ Ανδρικής Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου

Ανδρικό πακέτο περιποίησης με καλλυντικά, της εταιρείας Lierac, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Αφρόλουτρο, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Ενυδάτωση, Καθαρισμός Προσώπου, Καθαρισμός Σώματος

Filorga Oxygen-Glow CC Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Υφή: Cream