• Μειωμένη τιμή

Darphin Hydraskin Rich Cream 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

49,00 €
28,42 € -42%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Πλούσια ενυδατική κρέμα που ξεδιψά το αφυδατωμένο δέρμα αναπληρώνοντας την υγρασία του, ενώ παράλληλα απαλύνει, ανακουφίζει και ανανεώνει την ανθεκτικότητά του. Το δέρμα βρίσκει την φυσική του ελαστικότητα και λάμψη. Μέσω της "επαναστατικής" φόρμουλας HYDRA-STRUCTURE, ένα υψηλής αποτελεσματικότητας σύμπλεγμα ισχυρών και φυσικών ενυδατικών συστατικών (Salicornia Herbacea, Butterfly Lavender), βοηθά στην "αφύπνιση" των φυσικών ενυδατικών μηχανισμών φιλμ του δέρματος και δίνει άνετη αίσθηση στο δέρμα. Η μοναδική αυτή σύνθεση, δίνει στο δέρμα άμεσα αποτελέσματα λάμψης και φρεσκάδας, ενώ διατηρεί ενυδατωμένη την επιδερμίδα για 48 ώρες.

Ιδανικές για όλους τους τύπους δέρματος που παρουσιάζουν αφυδάτωση, οι συνθέσεις HYDRASKIN "ξεδιψούν" και ανακουφίζουν από την αίσθηση τραβήγματος, ανανεώνοντας και προστατεύοντας τα ζωτικά αποθέματα υγρασίας.
Αποτελέσματα: Αναζωογονημένο, τέλεια ενυδατωμένο δέρμα… άνετο, απαλό και ελαστικό, με ανανεωμένη λάμψη.

Κατάληλλο για ξηρή επιδερμίδα.

To 80% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. Χωρίς parabens. Μη φαγεσωρογόνο. Δερματολογικά ελεγμένο. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό κάνοντας απαλό μασάζ προς τα πάνω, μετά το κατάλληλο serum: Hydraskin Intensive Skin Hydrating Serum


3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Origins Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Περιέχει άργιλο, γνωστότερη και ως πηλός, η οποία έχει καθαριστικές, αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες για το δέρμα, καθώς απορροφά τη λιπαρότητα και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Filorga NCEF Reverse Mat Supreme Regenerating Fluid 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για ηλικίες 40+.

Δράση: Αντιγήρανση

Όγκος: 50ml

Υφή: Fluid

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm 50ml

Balm Νύχτας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το balm νύχτας ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ δίνει στο δέρμα απαλότητα και ανακούφιση. Το πρωί, τα σημάδια κούρασης μειώνονται, το δέρμα φαίνεται λιγότερο χαραγμένο και πιο φωτεινό. Με τον καιρό το δέρμα γίνεται πιό δυνατό και ελαστικό.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Infusion Cream για Κανονική προς Μικτή Επιδερμίδα Limited Edition 50ml

Το DARPHIN Absolute Stimulskin Plus Regenerating Infusion Cream είναι μια παγκόσμια αναζωογονητική και ανυψωτική θεραπεία κατά της γήρανσης στο φθηνό διαδικτυακό φαρμακείο σας, για νεανικό και φωτεινότερο δέρμα. Φυσιολογικό σε συνδυασμό δέρμα με απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας.

Πρόσωπο Τα προϊόντα DARPHIN STIMULSKIN PLUS έχουν παγκόσμιες αντιγηραντικές ιδιότητες για την αποκατάσταση της λάμψης και της νεότητας σε ώριμο δέρμα.

Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Prédermine Wrinkle Corrective της εταιρείας Darphin για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml