Filorga Oxygen Glow Eyes 15ml

Κωδικός:

Μάρκα: Filorga

29,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Κατάλληλη για: Πρήξιμο - Μαύρους Κύκλους - Αφυδατωμένο Δέρμα - Γραμμές έκφρασης
Η  Filorga Oxygen-Glow Super Smoothing Radiance Eye Care ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών ενώ παράλληλα ενισχύει την λάμψη.

 

Ένας άψογος στόχος για τα μάτια - Αναπτύχθηκε από τη FILORGA, το σύμπλεγμα Super-Skin Boosting Factors συνδυάζει ενισχυτικό οξυγόνωσης, υαλουρονικό οξύ και αποτοξινωτικό (2) L-ένζυμο για να αποκαλύψει ένα άψογο περίγραμμα των ματιών, μέρα με τη μέρα.
Πλεονέκτημα: Ενισχυμένη δράση κατά των μαύρων κύκλων. Άμεση ακτινοβολία - Ενυδατική υφή που ενσωματώνει την τεχνολογία Photoperfector HD για άμεση ενίσχυση του περιγράμματος των ματιών.
Δοκιμασμένο υπό οφθαλμολογικό έλεγχο - Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια.

Χρήση: Εφαρμόστε το πρωί και το βράδυ με ελαφρές κινήσεις γύρω από το περίγραμμα των ματιών.


2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Merveillance Lift Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Nuxe, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Filorga LIFT-DESIGNER Ultra-Lifting Serum 30ml

Ένας ορός για εντατική σύσφιγξη με φόρμουλα βασισμένη στα δραστικά συστατικά των αισθητικών επεμβάσεων  για απόλυτη αντιγηραντική δράση.

Ο μοναδικό αυτός ορός διεισδύει γρήγορα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει άμεσο “ξετσαλάκωμα” της επιδερμίδας με διπλή δράση σύσφιγξης και λάμψης.

Αποτελέσματα ορατά σε 7 ημέρες και με διάρκεια. Δέρμα σφριγηλό, ανανεωμένο και με αίσθηση φρεσκάδας.

Ενσωματωμένο για πρώτη φορά σε μια κρέμα το Plasmatic Lifting Factors® (συνδυάζει κυτταρικούς παράγοντες+κολλαγόνο+υαλουρονικό οξύ) για την ομοιόμορφ αναμόρφωση των χαρακτηριστικών, την επαναφορά του όγκου του δέρματος και τον επανασχηματισμό του περιγράμματος.

Ο συνδυασμός δύο δραστικών συστατικών με βιολογική και μηχανική δράση, εξασφαλίζουν την ανόρθωση και σύσφιγξη του κυτταρικού ιστού.

Grobag Pip USB Powered από Ύφασμα με Λευκούς Ήχους, Μουσική, Φως και Αισθητήρα Κλάματος για Νεογέννητα

Ο Pip το Πάντα αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους  και με τον απαλό φωτισμό δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που βοηθά το μωρό να κοιμηθεί. Με τον αισθητήρα κλάματος που διαθέτει, ενεργοποιείται αυτόματα και ξαναρχίζει τη μελωδία χωρίς δική σας ενέργεια.

Κατάλληλο από τη γέννηση

6 χαλαρωτικοί ήχοι (χτύποι καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικός λευκός ήχος, 3 νανουρίσματα)

Αισθητήρας κλάματος που ενεργοποιείται με το νανούρισμα του Brahms και τους λευκούς ήχους

Ρυθμιζόμενη ένταση - υψηλή, μεσαία, χαμηλή,Αναπαραγωγή ήχου για 20 λεπτά

4 διαφορετικά επίπεδα φωτός

Ασφαλές στήριγμα με Velcro - δένεται στην κούνια, στο καροτσάκι ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Καθαρίζεται με ένα νωπό πανί

Διαρκεί 25 ώρες σε υψηλή λειτουργία & 75 σε χαμηλή λειτουργία,5 ώρες για πλήρη φόρτιση

Darphin Eclat Sublime Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Λάμψη 30ml

Ορός λάμψης προσώπου με αντιγηραντική δράση της Darphin, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Darphin Intral Cleansing Milk With Chamomile 200ml

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει απαλά αλλά σε βάθος το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και καταπραΰνει το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Βασικά συστατικά: Εκχυλίσματα χαμομηλιού και κράταιγου, πολυσακχαρίτες.

Ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για κοκκινίλες και ερεθισμούς, οι καταπραϋντικές συνθέσεις INTRAL μειώνουν την εμφάνιση της κοκκινίλας, επανορθώνουν και ενδυναμώνουν τη φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος. Αποτελέσματα: Ήρεμο και ανακουφισμένο δέρμα, με πιο ομοιόμορφο τόνο, πιο απαλή και ήρεμη χροιά και λιγότερους ερεθισμούς.

Απλώστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με χαρτομάντηλο ή ξεβγάλτε με νερό.

Συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν Intral Toner with Chamomile.