• Μειωμένη τιμή

M Cosmetics Eye Cream 15ml

Κωδικός:

Μάρκα: MEDICAL

42,00 €
27,30 € -35%
με ΦΠΑ

 

Κρέμα Ματιών - Αντιγήρανση, σύσφιξη (15ml)

Η Κρέμα Ματιών της M Cosmetics εξασφαλίζει ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

 

Κρέμα Ματιών - Αντιγήρανση, σύσφιξη (15ml)

Η Κρέμα Ματιών της M Cosmetics εξασφαλίζει ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Κύρια συστατικά & οφέλη

  • Βιομιμητικά συστατικά: προσφέρουν ορατό και άμεσο αποτέλεσμα lifting και λείανση της επιδερμίδας.
  • Βιταμίνες Ε και C: δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες (αντιοξειδωτική δράση) προστατεύοντας το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση.
  • Πανθενόλη και Βούτυτρο Karité: ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα.
  • Βιταμίνες A και F: σε συνδυασμό με την Πανθενόλη και το Βούτυτρο Karité, συμβάλλουν στην αύξηση της ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  • Έλαιο από κουκούτσια σταφυλιών: ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια από την ξηρότητα χαρίζοντάς της ελαστικότητα.

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Phyto Phytocedrat Ρυθμιστικό Σαμπουάν 250ml

Συμπύκνωμα αιθέριων ελαίων που μειώνει και εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος, προσφέροντας στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη.

Ιδανικό για λιπαρά μαλλιά.

Χρησιμοποιήστε το όπως όλα τα σαμπουάν, σε βρεγμένα μαλλιά, απαλά μασάζ και ξεπλύνετε καλά.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία, εναλλασσόμενη με ένα ήπιο σαμπουάν.

Τσαντάκι Φαγητού The Lunch Bags Kids Rainbows 81108

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις : M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

Altion Kids Vitaminc C 60 μασώμενες ταμπλέτες

To ALTION Kids Vitamin C® είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, 100% φυτικής προέλευσης, καθώς προέρχεται αποκλειστικά από τους καρπούς του φυτού Ασερόλα και είναι ιδανικό για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής με έναν τρόπο πρακτικό και έξυπνο που αρέσει στα παιδιά.

Pharmasept Mama's Gentle Αφρόλουτρο σε Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Pharmasept σε gel, περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Διατίθεται σε συσκευασία με αντλία

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Thank You Farmer Miracle Age Rich 24ωρη Αναπλαστική & Λευκαντική Κρέμα Προσώπου για Ξηρές Επιδερμίδες κατά των Πανάδων 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. 

Oral-B iO Series 3 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Αισθητήρα Πίεσης

H επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες. Με μια πλήρη φόρτιση η μπαταρία της μπορεί να διαρκέσει έως 2 εβδομάδες περίπου, αν βουρτσίζετε τα δόντια σας δύο φορές τη μέρα.

Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα πίεσης ο οποίος μειώνει αυτόματα την ταχύτητα της οδοντόβουρτσας προκειμένου να προστατεύσει τα ούλα σας από το έντονο βούρτσισμα.

Δυνατότητες & Λειτουργίες: Αισθητήρας Πίεσης

Αριθμός Κεφαλών: 1τμχ

Orchard Bus Stop

Τρέξτε προς το σταθμό του λεωφορείου, παίρνοντας και αφήνοντας επιβάτες καθώς πηγαίνετε! Ρίξτε το ζάρι για να μετακινήσετε το λεωφορείο σας γύρω από τον πίνακα είτε σε ένα τετράγωνο πρόσθεσης ή αφαίρεσης. Οι παίκτες περιστρέφουν τον περιστρεφόμενο πίνακα για να καθορίσουν τον αριθμό των επιβατών που θα επιβιβαστούν ή αποβιβαστούν από το λεωφορείο τους

Aboca Neo Bianacid 14 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με μοριακό συνεργικό σύμπλεγμα πολυσακχαριδίων και μεταλλικών στοιχείων που βοηθάει στην αντιμετώπιση της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και της καούρας.

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Oil-Cream 50ml

Κρέμα Ημέρας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το απαλό εκχύλισμα λαδιού με βιομιμιτική υφή και εκχύλισμα βοτανικού ελαίου λιώνει στο δέρμα. Κάθε μέρα, δίνει δύναμη και λάμψη στο ξηρόδέρμα που είναι αδυνατισμένο από το χρόνο. Το δέρμα θεραπεύεται, αναζωογωνείται και φαίνεται πιο φωτεινό μετά την πρώτη εφαρμογή. Μέρα με τη μέρα το δέρμα είναι πιο λαμπερό και οι ρυτίδες έχουν μαλακώσει.

Avenir Φτιάξτε Οχήματα

Η Avenir υπενθυμίζει στους ενήλικες και μαθαίνει στους μικρούς της φίλους τη μαγεία της στάμπας! 15 διαφορετικές ξύλινες στάμπες για να φτιάξετε διαφορετικά μοτίβα και να ολοκληρώσετε την εικόνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 διαφορετικά χρώματα μελάνι για ζωηρότητα και φαντασία. Ο τέλειος συνδυασμός για τα παιδιά: διασκέδαση και εκμάθηση συμπλήρωσης μοτίβων και εικόνων.