• Μειωμένη τιμή

Elancyl My Coach Κρέμα για Κυτταρίτιδα & Αδυνάτισμα 200ml

Κωδικός: 3282770206449

Μάρκα: Elancyl

34,00 €
21,08 € -38%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Φροντίδα που πολλαπλασιάζει τα αποτελέσματα της μικρής καθημερινής προσπάθειας, εμπνευσμένη από το μεταβολισμό των αθλητών.

Αδυνάτισμα και τόνωση του δέρματος.

Λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού

Συστατικά/Δράσεις: Μικροφύκη (Παράγονται στα εργαστήρια Εlancyl με “πράσινη” βιοτεχνολογία): Κινητοποίηση της δραστηριότητας των λιποκυττάρων που καίνε τα λίπη, Λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και Μείωση του λιπώδους ιστού Καφεϊνη: Αποδέσμευση λιπών Κισσός: Αποσυμφόρηση και Ανάδειξη σφριγηλού και τονωμένου δέρματος Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Λείανση, τόνωση, αποσυμφόρηση*Ορατά αποτελέσματα σε 7 ημέρες**: λείανσης της όψης πορτοκαλιού, λεπτό σώμα.

Για κάθε μικρή καθημερινή προσπάθεις άσκησης το My Coach! αυξάνει +60% το αποτέλεσμα στη λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. *Δραστικό συστατικό ελεγμένο σε δοκιμή in vitro **Κλινική μελέτη-Οργανομετρικές μετρήσεις σε 42 γυναίκες αθλήτριες και κλινικό σκορ σε 44 γυναίκες. Εφαρμόστε το προϊόν στους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς, κάντε μασάζ (για 1 λεπτό) και ντυθείτε.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται σε ερεθισμένο δέρμα.


3282770206449
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl Slimming Concentrate Gel για την Κυτταρίτιδα 200ml

Μέθοδος μασάζ εμπνευσμένη από την επαγγελματική γαλλική τεχνική της «ψηλάφησης-κύλισης (palper-rouler)»: το δέρμα ανασηκώνεται και στη συνέχεια υποβάλλεται σε μασάζ, ενεργοποιώντας τη μείωση από τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Μια διαδοχή από «τσιμπήματα» στο δέρμα χαρίζει ελαστικότητα στους ιστούς κινητοποιώντας την κυκλοφορία.

Elancyl Slim Design Stubborn Κρέμα για την Κυτταρίτιδα Γλουτών 200ml

Κρέμα της Elancyl με δράση κατά της κυτταρίτιδας. Τονώνει την μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα. Παράλληλα, αυξάνει την ελαστικότητά της αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Είναι κατάλληλη για χρήση στους γλουτούς.

Περιοχή Χρήσης: Γλουτοί

Είδη: Κρέμα

Χρήση: Κυτταρίτιδα

Dukan Μπισκότα βρώμης με γεύση καρύδα 225gr

Τα μπισκότα βρώμης Dukan με γεύση καρύδα είναι μια μοναδική καλοκαιρινή απόλαυση με όλη τη θρεπτική αξία της βρώμης. Οι ατομικές συσκευασίες τριών μπισκότων σου επιτρέπουν να τα παίρνεις μαζί σου παντού, για να έχεις μια στιγμή απόλαυσης όταν το θες!

Elancyl Innovation Slimming Concentrate Κρέμα για την Κυτταρίτιδα & Glove 200ml

Μέθοδος μασάζ για αδυνάτισμα, που συνδυάζει τα αποτελέσματα ενός επαγγελματικού μασάζ ειδικά σχεδιασμένου από φυσιοθεραπευτές, με αυτά ενός τζελ κατά της κυτταρίτιδας. Η δράση του σε συνδυασμό με το γάντι, αποσυμφορρεί τους ιστούς και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία ώστε να δεχτεί πολύ καλύτερα τις επόμενες αγωγές.

Elancyl Firming Body Κρέμα για Σύσφιξη Σώματος 200ml

Χάρη στο εκχύλισμα κισσού και τη βιταμίνη C, οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρονται για ένα λείο, ελαστικό, φυσικά σφριγηλό δέρμα. Η σύσφιγξη του δέρματος αποκαθίσταται.

Αυτή η απολαυστική, φίνα, ελαφρώς ιριδίζουσα σύνθεση που δεν κολλάει ενυδατώνει το δέρμα σας και του δίνει ένα βελούδινο και διακριτικά αρωματισμένο τελείωμα για μια χρήση που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα.