• Μειωμένη τιμή

Lierac Cica Filler Anti Wrinkle Repairing Serum 3x10ml

Κωδικός:

Μάρκα:

62,88 €
40,87 € -35%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Απόλυτα στοχευμένος αντιρυτιδικός ορός, σχεδιασμένος να εστιάζει όλους τους τύπους ρυτίδων. Να χρησιμοποιείται ως αγωγή 30 ημερών.

Εμπνευσμένος από το μηχανισμό επούλωσης των ιστών, ο ορός περιέχει ενεργά συστατικά νέας γενιάς με δράση όμοια με τη ρετινόλη: Προ-κολλαγόνο Bakuchiol. Αυτό το ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης είναι πιο αποτελεσματικό από τη ρετινόλη στην ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου τύπου Ι, χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειές της.
Το σύμπλοκο Αλχεμίλλη-Κισσός-Κοντυλόχορτο βοηθά στην αποκατάσταση της επιδερμίδας και στην ανάκτηση της πυκνότητας στο χόριο, ενώ το σύμπλοκο Hyalu-3 επαναπυκνώνει τους ιστούς του δέρματος.

Οι εύκαμπτες αμπούλες επιτρέπουν την υγιεινή, πρακτική και ακριβή εφαρμογή.

Η ενεργή του υφή σε μορφή gel απορροφάται αμέσως, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και με αίσθηση γεμίσματος.
Το άρωμά του απελευθερώνει νότες γιασεμιού, πράσινου μήλου και ροδόξυλου, ενώ η συγχορδία όζοντος προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας.

Μετά την 1η αμπούλα *:
Τόνωση μυών ρυτίδων: 76%
Η επιδερμίδα είναι λεία: 81%

Μετά από 30 ημέρες αγωγής **:

Τόνωση μυών ρυτίδων: 76%
Η επιδερμίδα είναι λεία: 86%

Αποτελέσματα μετά από μία ολοκληρωμένη αγωγή***:
Οι ρυτίδες μειώνονται: 75%
Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ηρεμούν: 82%
Το πρόσωπο δείχνει πιο δροσερό και νεανικό: 81%

* Test καταναλωτών σε 114 εθελόντριες - εφαρμογή δύο φορές την ημέρα - % ικανοποίησης
** Test καταναλωτών σε 112 εθελόντριες - εφαρμογή δύο φορές την ημέρα - % ικανοποίησης

BARCODE 3508240006952


2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Περιέχει άργιλο, γνωστότερη και ως πηλός, η οποία έχει καθαριστικές, αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες για το δέρμα, καθώς απορροφά τη λιπαρότητα και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Origins Plantscription Anti-Aging Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Darphin Intral Cleansing Milk With Chamomile 200ml

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει απαλά αλλά σε βάθος το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και καταπραΰνει το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Βασικά συστατικά: Εκχυλίσματα χαμομηλιού και κράταιγου, πολυσακχαρίτες.

Ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για κοκκινίλες και ερεθισμούς, οι καταπραϋντικές συνθέσεις INTRAL μειώνουν την εμφάνιση της κοκκινίλας, επανορθώνουν και ενδυναμώνουν τη φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος. Αποτελέσματα: Ήρεμο και ανακουφισμένο δέρμα, με πιο ομοιόμορφο τόνο, πιο απαλή και ήρεμη χροιά και λιγότερους ερεθισμούς.

Απλώστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με χαρτομάντηλο ή ξεβγάλτε με νερό.

Συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν Intral Toner with Chamomile.

Darphin Rose Hydra-Nourishing Oil Cream 50ml

H νέα Rose Hydra-Nourishing Oil Cream καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Φτιαγμένη με τριπλό μίγμα τριαντάφυλλων (Rose flower wax, Rose absolute και Rose Εssential Οil), αυτή η κρέμα έλαιο βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας, χαρίζοντας της άνεση, απαλότητα και υγιή όψη, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από την απώλεια υγρασίας.

Lierac Lumilogie Double Concetrate 24ωρη Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου για Ατέλειες 2x15ml

Εμπνευσμένη από τη συνδυαστική αισθητική τεχνική LED + peeling, η Lumilogie παρέχει εξειδικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Το διπλό της συμπύκνωμα αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις: μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Στην καρδιά των συνθέσεων βρίσκονται τρία ενεργά συστατικά που δρουν στους τρεις τύπους

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Origins Plantscription Power Anti Aging Cream SPF25 50ml

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης με δείκτη προστασίας SPF25 που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Συμβάλλει ορατά στην ανάκτηση της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, που διαρκεί περισσότερο.

Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Chilly's Artist Μπουκάλι Θερμός Psychedelic Dream 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο