• Μειωμένη τιμή

Darphin Exquisage Beauty Revealing Eye &Lip Contour Cream 15ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

68,00 €
39,44 € -42%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η εξαιρετική σειρά περιποίησης Exquisage της Darphin προσφέρει τέλεια αποτελέσματα, μπορείτε να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σας και αποκαλύπτοντας τη λάμψη της εσωτερικής σας ομορφιάς.

Η Darphin δημιούργησε ένα αισθησιακό μείγμα από εκχύλισμα Laminaria (χρυσαφένιο φύκι με προστατευτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα), εκχύλισμα φρούτων Sapindus mukurossi (ένα σπάνιο φρούτο με αναζωογονητικές ιδιότητες) και ένα δραστικό πεπτίδιο, το οποίο βοηθά στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου από την ίδια την επιδερμίδα. Εμείς το ονομάσαμε «Celluvie Complex», ως επισφράγισμα μιας υπέροχης ζωής. Εσείς θα το πείτε «εξαίσιο». Μετά από μία εφαρμογή, η επιδερμίδα αποκτά αμέσως δροσερή και ανανεωμένη όψη. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα σας θα παραμείνει γεμάτη ζωντάνια. Exquisage Eye & Lip Contour Cream: Εμφυσήστε ζωή στην επιδερμίδα σας, για να αναδείξετε την εκφραστικότητα των ματιών σας και το υπέροχο χαμόγελο σας.

Η καταπραϋντική αυτή κρέμα είναι εμπλουτισμένη με το αναζωογονητικό "CelluVie Complex" nou ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου της επιδερμίδας. Συμβάλλει ορατά στην αύξηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας, εξομαλύνει την όψη των γραμμών και των ρυτίδων, ενισχύει τη φωτεινότητα και μειώνει τα σημάδια κούρασης.

BARCODE 882381073978


3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Ημέρας για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Filorga NCEF Reverse Mat Supreme Regenerating Fluid 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για ηλικίες 40+.

Δράση: Αντιγήρανση

Όγκος: 50ml

Υφή: Fluid

Grobag Ollie USB Powered

Η Ollie η κουκουβάγια αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους (χτύπους καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικό λευκό θόρυβο, 3 νανουρίσματα) και με μια απαλή, ζεστή λάμψη δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που θα βοηθήσει το μωρό να κοιμηθεί. Ο αισθητήρας κλάματος "ακούει" το μωρό και επανενεργοποιείται για να διατηρήσει την ηρεμία του.

TIME-FILLER 5XP Correction Cream-Gel All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα Filorga Time-Filler Τζελ (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.

Χωρητικότητα: 50 ml

Μικτή επιδερμίδα

Λιπαρό Δέρμα

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο