FILORGA PIGMENT PERFECT 30ML

Κωδικός: 3401353655683

Μάρκα: Filorga

46,90 €
με ΦΠΑ

Ένα τρίο επαναστατικών δραστικών συστατικών ενεργούν σε συνδυασμό ώστε να επιδιορθώνουν την εμφάνιση των χρωματικών κηλίδων. Το εκχύλισμα λυκίσκου μειώνει την παραγωγή μελανίνης ώστε να μειωθούν ορατά το μέγεθος και η ένταση των χρωματικών κηλίδων. Η νέας γενιάς βιταμίνη C, στην πιο σταθερή μορφή της, βελτιώνει την επιδερμίδα και την προφυλάσσει από την ακτινοβολία για δέρμα πιο φωτεινό. Ένα φυτικό εκχύλισμα με δράση κατά των ελεύθερων ριζών αλλά και με αντιερθιστικές ιδιότητες προστατεύει το δέρμα από τα στίγματα που οφείλονται στο έντονο στρες.

Χρήση 12 εβδομάδων τουλάχιστον για ορατά αποτελέσματα 

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3401353655683
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Predermine Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο 30ml

Αντιγηραντικός ορός προσώπου που λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα. Παράλληλα ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επαναφέρει τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Origins Drink Up 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Swiss Glacier Water 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος εξαλείφοντας τα σημάδια κόπωσης.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Αναζωογόνηση

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολη εφαρμογή και αφαιρείται εύκολα.

Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Prédermine Wrinkle Corrective της εταιρείας Darphin για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml

Chilly's Artist City Larks Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100ml

Ξηρό λάδι που περιέχει πολύτιμα φυτικά έλαια τα οποία περιποιούνται, θρέφουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν απαλότητα στα μαλλιά και την επιδερμίδα. Έχει μη λιπαρή υφή και λεπτό, λουλουδάτο άρωμα με νότες από γκρέιπφρουτ, μανόλια και musk. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.