• Μειωμένη τιμή

Origins Dr. Andrew Weil For Origins Mega Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream 50ml

Κωδικός: 717334235434

Μάρκα: ORIGINS

85,05 €
49,33 € -42%
με ΦΠΑ

Μία εντυπωσιακά ενυδατική κρέμα που ενυδατώνει και ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση τραβήγματος, την ερυθρότητα και τις ευαισθησίες της επιδερμίδας.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

717334235434
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Origins Drink Up 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Swiss Glacier Water 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος εξαλείφοντας τα σημάδια κόπωσης.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Αναζωογόνηση

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολη εφαρμογή και αφαιρείται εύκολα.

Origins Plantscription Multi-Powered Youth Serum 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Origins, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Origins Well Off Fast and Gentle Eye Makeup Remover 150ml

Υγρό ντεμακιγιάζ ματιών της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Rich Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ξηρές Επιδερμίδες 50ml

Η ομορφιά σε ένα βάζο για μια γενική αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Μια μοναδική, πολύ πλούσια κρέμα με butter υφή για μια πλήρη και ολική αναζωογόνηση κατά της γήρανσης. Οι τριπλοί μηχανισμοί αντι-γήρανσης συμβάλλουν στην ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων και στη βελτίωση της πυκνότητα των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, για μια ανορθωμένη εμφάνιση του περιγράμματος και πιο φωτεινή εμφάνιση.

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Προσώπου με Ρετινόλη 30ml

Ορός προσώπου με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι