• Μειωμένη τιμή

Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Ρετινόλη 60τμχ

Κωδικός: 882381088125

Μάρκα: DARPHIN

92,00 €
55,20 € -40%
με ΦΠΑ

Αεροστεγείς και αδιαφανείς κάψουλες για το πρόσωπο και τα μάτια που προστατεύουν τη φυσική ρετινόλη του δέρματος από τον αέρα και το νερό και μεταμορφώνουν την επιδερμίδα.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αεροστεγείς και αδιαφανείς κάψουλες για το πρόσωπο και τα μάτια που προστατεύουν τη φυσική ρετινόλη του δέρματος από τον αέρα και το νερό και μεταμορφώνουν την επιδερμίδα.

Οφέλη:

Η Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate είναι μια ολοκληρωμένη φροντίδα νυχτός σε μορφή κάψουλας. 

Περιέχει ρετινόλη από εκχυλίσματα βοτάνων και μειώνει αισθητά τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Εμπλουτισμένο με θρεπτικά φυτικά έλαια ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, ενυδατώνει και γεμίζει τις γραμμές, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή.

Ιδανικό για αντιμετώπιση ρυτίδων και για θαμπό δέρμα που έχει χάσει την λάμψη του. 

Σύνθεση με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το λάδι Jojoba, το σησαμέλαιο, το αργανέλαιο, το λάδι Macademia και άλλα.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε κάθε βράδυ μια κάψουλα σε πρόσωπο, λαιμό, καθώς και την περιοχή των ματιών. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή συνδιαστικά με τις κρέμες προσώπου και ματιών Darphin. 

Χρησιμοποιήστε αντηλιακό το επόμενο πρωί, καθώς και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα μετά τη χρήση του.

Συστατικά:

Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macamdamia Ternifolia Seed Oil, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Heptyl Undecylenate, Sesanum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Retinol, Salvia Sclarea (Clark) Extract, Oxycoccus Palustris (Cranberry) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Sterols, Hordeum Vulgare (Barley) Extract/Extrait d'Orge, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Squalane, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Zea Mays (Corn) Oil, Fragrance (Parfum), Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Coumarin, Citronellol, Cinnamyl Alcohol, BHT.

Κατασκευαστής

Darphin (Serum)

Χαρακτηριστικά

Περιοχή ΧρήσηςΠρόσωπο

ΑμπούλεςΝαι

BoosterΌχι

ΣυστατικόΡετινόλη

ΔράσηΑντιγήρανση

Τύπος ΕπιδερμίδαςΌλοι οι Τύποι


882381088125
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Darphin Eclat Sublime Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Λάμψη 30ml

Ορός λάμψης προσώπου με αντιγηραντική δράση της Darphin, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Chilly's Fruity Flex Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας

Darphin Rosewood Aromatic Cleansing Balm 100ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της Darphin, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Γαλάκτωμα

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Darphin Stimulskin Plus Renewal Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Ένα μεταξένιο συμπύκνωμα που συσφίγγει, φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα και μειώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Συνδυάζοντας το ισχυρό Sea Emerald, ένα πολύτιμο φύκι που βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου,την επαναστατική Commiphora Mukul και την Deep-Infusion Oil Technology, ο λεπτόρρευστος αυτός ορός βοηθά στη σμίλευση, τη σύσφιξη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.