• Μειωμένη τιμή

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: Nuxe

71,00 €
39,05 € -45%
με ΦΠΑ
Balm Νύχτας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το balm νύχτας ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ δίνει στο δέρμα απαλότητα και ανακούφιση. Το πρωί, τα σημάδια κούρασης μειώνονται, το δέρμα φαίνεται λιγότερο χαραγμένο και πιο φωτεινό. Με τον καιρό το δέρμα γίνεται πιό δυνατό και ελαστικό.
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

8 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Intral Cleansing Milk With Chamomile 200ml

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει απαλά αλλά σε βάθος το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και καταπραΰνει το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Βασικά συστατικά: Εκχυλίσματα χαμομηλιού και κράταιγου, πολυσακχαρίτες.

Ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για κοκκινίλες και ερεθισμούς, οι καταπραϋντικές συνθέσεις INTRAL μειώνουν την εμφάνιση της κοκκινίλας, επανορθώνουν και ενδυναμώνουν τη φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος. Αποτελέσματα: Ήρεμο και ανακουφισμένο δέρμα, με πιο ομοιόμορφο τόνο, πιο απαλή και ήρεμη χροιά και λιγότερους ερεθισμούς.

Απλώστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με χαρτομάντηλο ή ξεβγάλτε με νερό.

Συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν Intral Toner with Chamomile.

Darphin Ideal Resource Anti-Ageing & Radiance Renewing Pro Vitamin C & E Oil Concentrate 60caps

Βοτανικά έλαια που εγχέονται με μια συνέργεια αντιοξειδωτικής Pro-βιταμίνης C και E για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος έναντι εξωτερικών επιθέσεων για μια τέλεια λαμπερή επιδερμίδα, και ενίσχυση του δέρματος.

Συσκευασία: 60 Κάψουλες

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Origins Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Περιέχει άργιλο, γνωστότερη και ως πηλός, η οποία έχει καθαριστικές, αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες για το δέρμα, καθώς απορροφά τη λιπαρότητα και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.