Munchkin CleanSqueeze Mold-Free Bath Squirts 2pcs (Διάφορα Σχέδια)

Κωδικός: 16782

Μάρκα: MUNCHKIN

9,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
MUNCHKIN

16782
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Orchard Bus Stop

Τρέξτε προς το σταθμό του λεωφορείου, παίρνοντας και αφήνοντας επιβάτες καθώς πηγαίνετε! Ρίξτε το ζάρι για να μετακινήσετε το λεωφορείο σας γύρω από τον πίνακα είτε σε ένα τετράγωνο πρόσθεσης ή αφαίρεσης. Οι παίκτες περιστρέφουν τον περιστρεφόμενο πίνακα για να καθορίσουν τον αριθμό των επιβατών που θα επιβιβαστούν ή αποβιβαστούν από το λεωφορείο τους

Jabadabado Pizza από Ξύλο για 2+ Ετών

Ξύλινο παιχνίδι μαγειρικής / κουζινικά από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναγνωρίζει ποιά είναι τα κουζινικά και σκεύη μαγειρικής, πως λειτουργούν και ποιά είναι η χρηστικότητά τους. Έτσι αναπτύσσει την φαντασία του δημιουργώντας σενάρια και καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το ίδιο. Παράλληλα αποκτά δεξιότητες και μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με την μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Sophie La Girafe Bathtub Boat Μπουγελόφατσα για 6+ Μηνών

Οι μπουγελόφατσες της εταιρίας Sophie La Girafe, είναι μαλακές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να λυγίζουν από τα μικρά παιδικά χεράκια και να εκτοξεύουν νερό. Τα παιχνίδια μπάνιου αποτελούν τον πιο απλό και διαδραστικό τρόπο για να προσφέρουν έντονο παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθούν το παιδί να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες ενώ παράλληλα, χάρη στα έντονά τους χρώματα, διεγείρουν τις οπτικές του αισθήσεις, κρατώντας το απασχολημένο κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Τέλος, επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία του παιδιού, καθώς το βοηθούν να εξοικειωθεί με το νερό και να βλέπει την ώρα του μπάνιου ως μία ευχάριστη διαδικασία.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ μηνών.

Kidzz Farm Milk Cow Bella Junior Φουσκωτό Χοροπηδηχτό Zωάκι

Η φουσκωτή Bella the cow έχει γίνει η αγαπημένη φίλη των παιδιών. Έχει μαλακά κέρατα και αυτάκια που το παιδάκι τα «μαγκώνει» εύκολα και έτσι το βοηθάει να κρατιέται καλά και να νιώθει ασφαλές.

Προτεινόμενη Ηλικία Κατασκευαστή:+ 12 μηνών 

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Ροζ Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

Avenir Φτιάξτε Οχήματα

Η Avenir υπενθυμίζει στους ενήλικες και μαθαίνει στους μικρούς της φίλους τη μαγεία της στάμπας! 15 διαφορετικές ξύλινες στάμπες για να φτιάξετε διαφορετικά μοτίβα και να ολοκληρώσετε την εικόνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 διαφορετικά χρώματα μελάνι για ζωηρότητα και φαντασία. Ο τέλειος συνδυασμός για τα παιδιά: διασκέδαση και εκμάθηση συμπλήρωσης μοτίβων και εικόνων.

Jabadabado Βαλιτσάκι Με Σκυλάκι Και Αξεσουάρ

Παιχνίδι από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναπτύσσει την φαντασία του και να καλλιεργεί τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητές του. Όλα τα παιχνίδια ρόλων και μίμησης είναι στον πυρήνα τους εκπαιδευτικά και προσφέρουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο ώστε να μαθαίνει καινούργια πράγματα παίζοντας.

Orchard Pizza, Pizza!

Μπορείς να γεμίσεις τον πίνακα σου με νόστιμα κομμάτια πίτσας; Γέμισε τον πίνακα σου με νόστιμα λαχταριστά κομμάτια και γίνε ο νικητής του παιχνιδιού. 

Για 2-4 παίκτες 3-7 ετών