Korres Long Lasting Lipliner 1.2g 01 Light

Κωδικός: K00059779

Μάρκα: Korres

9,87 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Κύρια χαρακτηριστικά Μολύβι χειλιών εμπλουτισμένο με ενυδατικά έλαια Βαμβακιού Jojoba και αντιοξειδωτικές βιταμίνες που προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα χείλη Μαλακό και εύκολο στη χρήση σχεδιάζει τέλεια το περίγραμμα των χειλιών για σταθερό αποτέλεσμα με εξαιρετική απόδοση χρώματος που διαρκείΠληροφορίες ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ Θρέφει και ενυδατώνει αφήνοντας την επιδερμίδα απαλήΕΛΑΙΟ JOJOBA Ενυδατικός μηλιπαρός παράγοντας προστατεύει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδαςΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΒΙΤΑΜΙΝΗ C Διαθέτουν αντιοξειδωτική δράσηΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟΣυστατικά Synthetic Wax Polybutene Isododecane Hydrogenated Cottonseed Oil Hydrogenated PolyC Olefin Hydrogenated Polydecene Hydrogenated Polyisobutene Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil Ceresin Ozokerite Cera Microcristallina Microcrystalline Wax Tocopherol Ascorbyl Palmitate May Contain Mica CI Titanium Dioxide CI Iron Oxides CI Iron Oxides CI Iron Oxides CI Red Red CI Yellow Lake CI Yellow Lake

K00059779
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Jowae Bb Creme Hydratante Teintee Claire ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ 30ml

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Με αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες & Νερό από άνθος sakura 
Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και ευαίσθητες. Πρόσωπο.

Korres Volcanic Minerals Eyeshadow Palette The Jungle Nudes

Παλέτα σκιών 6 αποχρώσεων με ιριδίζον αποτέλεσμα για pastel looks. H κρεμώδης υφή τους, εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία, συνδυάζει σωστή απόδοση χρώματος, εύκολη ανάμιξη και μεταξένιο τελείωμα, για τέλεια εφαρμογή.

Korres Wild Rose Natural Glow Primer Προσώπου σε Κρεμώδη Μορφή 40ml

Yβριδικό primer με πέρλες αντανάκλασης φωτός εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Super C για ενισχυμένη ενυδάτωση, άμεση φωτεινότητα και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας. Δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ, βελτιώνει αισθητά την εφαρμογή και διάρκειά του χαρίζοντας όψη υγείας και φυσικής λάμψης.

La Roche Posay Toleriane Dermo-Cleanser 400ml Pump

Γαλάκτωμα καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ για τα μάτια και το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει. Ενδείκνυται για ξηρό, δυσανεκτικό και ευαίσθητο δέρμα, καθώς παρουσιάζει υψηλή ανοχή, δεν περιέχει άρωμα και συντηρητικά. Μπορείτε να το ξεπλύνετε ή όχι.

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution 500ml

Διάλυμα καθαρισμού κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας. Χωρίς τρίψιμο απομακρύνει το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο προς δυσανεκτικό δέρμα. 

Συστατικά & Οφέλη 

Χάρη στα μικροσκοπικά μικύλλια (σωματίδια) που εμπεριέχονται το μικυλλιακό νερό Sensibio H2O:

Αφαιρεί τους ρύπους από το δέρμα 

Xαλαρώνει και ενυδατώνει το πρόσωπο

Απομακρύνει και το αδιάβροχο make-up χωρίς τρίψιμο και ξέβγαλμα 

Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα 

Βοηθάει στην φυσική ανοικοδόμηση του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας

Δεν περιέχει άρωμα, αλκοόλ, paraben 

Είναι υποαλλεργικό