Unisept Buccal Oral Drops 30ml

Κωδικός: K00014289

Μάρκα: InterMed

9,07 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
ΔράσηΤο Unisept Oromucosal drops είναι στοματικές σταγόνες με ενεργό οξυγόνο για τον καθαρισμό τη γρήγορη επούλωση amp ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς την αποτελεσματική αντιμετώπιση φλεγονών και ουλορραγιώνΠληροφοριές ʼφθες αφθώδης στοματίτιδα Εντοπισμένες κακώσεις amp πληγές των ούλων και του στοματικού βλεννογόνου Oυλίτιδα amp περιοδοντίτιδα Μετεξεκτικά και σε χειρουργημένες περιοχες της στοματικής κοιλότητας όπου δεν ενδείκνυται ο μηχανικός καθαρισμός της περιοχήςΕιδικό προϊόν για την ουλίτιδα της εγκυμοσύνης Κατάλληλο για όλες τις ηλικίεςΜε ενεργό οξυγόνο υπεροξείδιο του καρβαμιδίου Συσκευασία Fl mlΧρήσηΕνσταλάξτε σταγόνες απευθείας χωρίς να διαλυθούν με νερό στην πάσχουσα περιοχή και αποπτύστε μετά από λεπτά ή ενσταλλάξτε σταγόνες στη γλώσσα και περιδινείστε για αρκετά λεπτά πριν την απόπτυση

K00014289
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Matchstick Monkey Monkey Teething Starter Set Blue 3+ μηνών 4τμχ

Αυτό το μασητικό, της εταιρίας Matchstick Monkey, θα ανακουφίσει το μωρό σας από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα και παράλληλα θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία αποτρέπει τον τραυματισμό του στόματος, λόγω της μαλακής της σύνθεσης.

Υλικό: Σιλικόνης

Ηλικία: 3+ μηνών

La Roche Posay Toleriane Sensitive Prebiotic Moisturiser 40ml

Λεπτόρρευστη ενυδατική κρέμα προσώπου με πρεβιοτικά που ανακουφίζει το δέρμα από τα συμπτώματα ευαισθησίας. Ενυδατώνει για 48 ώρες. Επανορθώνει και προστατεύει τον επιδερμιδικό φραγμό. Εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ.

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Matchstick Monkey Monkey Teething Starter Set Pink 3+ μηνών 4τμχ

Αυτό το μασητικό, της εταιρίας Matchstick Monkey, θα ανακουφίσει το μωρό σας από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα και παράλληλα θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία αποτρέπει τον τραυματισμό του στόματος, λόγω της μαλακής της σύνθεσης.

Υλικό: Σιλικόνης

Ηλικία: 3+ μηνών

Quest Vitamin C Timed Release Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg 90 ταμπλέτες

Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων και κρυολογημάτων και είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.Προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως ένα σημαντικό δομικό συστατικό για το συνδετικό ιστό του δέρματος (ελαστικότητα), τα αγγεία του δέρματος, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τα οστά.Ενισχύει τη δραστηριότητα των αντι-στρες ορμονών, υποστηρίζει την καλή καρδιαγγειακή υγεία, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Frezyderm Crilen After Nip 30ml

Απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Εφαρμόζεται τοπικά μετά το τσίμπημα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν παρουσιάζει αντιδράσεις φωτοευαισθησίας. Είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.