• Μειωμένη τιμή

Elancyl Bust Firming Κρέμα για Σύσφιξη Στήθους 50ml

Κωδικός: 8470001500311

Μάρκα: Elancyl

26,50 €
18,55 € -30%
με ΦΠΑ

Σύσφιξη, τόνωση και λείανση.

Ολοκληρωμένη φροντίδα για όμορφο στήθος (στήθος, λαιμό και ντεκολτέ). Συνδυάζει συσφιγκτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά για πιο όμορφο και πιο τονωμένο δέρμα.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ολοκληρωμένη φροντίδα για όμορφο στήθος (στήθος, λαιμό και ντεκολτέ). Συνδυάζει συσφιγκτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά για πιο όμορφο και πιο τονωμένο δέρμα. Ο απολαυστικός ορός σε μορφή gel κρέμας που δεν κολλάει και είναι διακριτικά αρωματισμένος, ενυδατώνει το δέρμα σας για μια χρήση που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα.

Κατασκευαστής

Elancyl

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Περιοχή ΧρήσηςΣτήθος

ΕίδηΚρέμα

ΧρήσηΣύσφιξη

Ποσότητα

Όγκος50 ml


8470001500311
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl Firming Body Κρέμα για Σύσφιξη Σώματος 200ml

Χάρη στο εκχύλισμα κισσού και τη βιταμίνη C, οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρονται για ένα λείο, ελαστικό, φυσικά σφριγηλό δέρμα. Η σύσφιγξη του δέρματος αποκαθίσταται.

Αυτή η απολαυστική, φίνα, ελαφρώς ιριδίζουσα σύνθεση που δεν κολλάει ενυδατώνει το δέρμα σας και του δίνει ένα βελούδινο και διακριτικά αρωματισμένο τελείωμα για μια χρήση που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα.

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.