Power Health Turmeric 500mg 30 κάψουλες

Κωδικός: 5013007061436

Μάρκα: Power Health

18,90 €
με ΦΠΑ

Ημ. Λήξης: Έως τέλη 11/2021

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Συμπλήρωμα διατροφής με κουρκουμά 500mg που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος και βοηθάει τη μείωση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας.

Δοσολογία

  • 1-2 κάψουλες την ημέρα μετά τα γεύματα.

Συστατικά

1 κάψουλα αποδίδει κατά μέσο όρο:

  • Turmeric 500 mg

Χωρίς γλουτένη, λακτόζη, ζάχαρη.

Κατασκευαστής

Power Health

5013007061436
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

AM Health Smile Multivitamin 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και υπερτροφές με πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

- Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως.

Vitabiotics Feroglobin Slow Release 30κάψουλες

Αποτελεί έναν συνδυασμό σιδήρου με φυλλικό οξύ, Β12, Β6, ψευδάργυρο και χαλκό. Το Feroglobin Capsules είναι φιλικό στο στομάχι επειδή οι βραδείας αποδέσμευσης κάψουλές του απελευθερώνουν σταδιακά τον σίδηρο και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά.

Quest Vitamin C Timed Release Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg 90 ταμπλέτες

Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων και κρυολογημάτων και είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.Προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως ένα σημαντικό δομικό συστατικό για το συνδετικό ιστό του δέρματος (ελαστικότητα), τα αγγεία του δέρματος, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τα οστά.Ενισχύει τη δραστηριότητα των αντι-στρες ορμονών, υποστηρίζει την καλή καρδιαγγειακή υγεία, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

ZzzQuil Natura Συπλήρωμα Διατροφής με Μελατονίνη 60 ζελεδάκια

Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη, βιταμίνη β6 και ένα συνδυασμό βοτάνων από χαμομήλιλεβάντα και βαλεριάνα που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και ρυθμίζει τον ύπνο με φυσικό τρόπο.

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Quest Vitamin C With Rosehips & Rutin Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg Πορτοκάλι 40 αναβράζοντα δισκία

Βασικά χαρακτηριστικά:

1000mg Βιταμίνη C

50mg Εκχύλισμα Άγριο Τριαντάφυλλο

Ευχάριστη Γεύση Πορτοκάλι

Χωρίς Γλουτένη, Ζάχαρη & Λακτόζη

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C ενισχυμένη με άγριο τριαντάφυλλο και ρουτίνη για καλύτερη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Solgar Vitamin D3 Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 100 μαλακές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Solgar με βιταμίνη D3 οπού υποστηρίζει την άμυνα του οργανισμού και την υγεία οστών & μυών, ενώ συμβάλλει και στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Moller's Forte Omega 3 Μουρουνέλαιο και Ιχθυέλαιο Κατάλληλο για Παιδιά 60 κάψουλες

Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.

Solgar Echinacea 100 φυτικές κάψουλες

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνει την συνολική υγεία του οργανισμού και βοηθά σε περιπτώσεις κρυολογημάτων, γρίπης και μολύνσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024