Doctor's Formulas Vitamin K2 120 κάψουλες

Κωδικός: 13666

Μάρκα: Doctor's Formulas

40,00 €
με ΦΠΑ

Η φόρμουλα Vitamin K2 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη Κ2 και βιταμίνη C. Η βιταμίνη Κ2 συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ενώ η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών και των χόνδρων.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Τα οστά είναι ένας ζωντανός ιστός ακριβώς όπως τα νεφρά, η καρδιά, και τα άλλα όργανα του σώματος. Αποτελούνται από σκληρό εξωτερικό κέλυφος και από σπογγώδες εσωτερικό πλέγμα ιστού, που αναδιαμορφώνεται και ανακατασκευάζεται συνεχώς. Tα οστά υφίστανται συνεχώς ένα είδος αποδόμησης και ανακατασκευής για να προσαρμοστούν σε καινούργιες μηχανικές συνθήκες που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου.Η διαδικασία αυτή της αποκατάστασης του φθαρμένου, με νέο οστό αποκαλείται ανακατασκευή.

Οφέλη:

Η φόρμουλα Vitamin K2 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη Κ2 και βιταμίνη C. Η βιταμίνη Κ2 συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ενώ η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών και των χόνδρων.

Οδηγίες χρήσης:

1 κάψουλα την ημέρα, μετά το γεύμα.

Συστατικά ανά κάψουλα:

  • Βιταμίνη Κ2 (7-μενακινόνη) 200 mcg 266,7% Σ.Η.Δ.
  • Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) 10 mg 16,7% Σ.Η.Δ.

Κατασκευαστής

Doctor's Formulas

13666
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Solgar Echinacea 100 φυτικές κάψουλες

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνει την συνολική υγεία του οργανισμού και βοηθά σε περιπτώσεις κρυολογημάτων, γρίπης και μολύνσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Quest Pregnall Bio Plus 30 κάψουλες & 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής διπλής συσκευασίας που συνδυάζει τις πολυθρεπτικές ταμπλέτες Pregnall bio-grow με DHA κάψουλες, προσφέροντας ενισχυμένη διατροφική υποστήριξη στη μέλλουσα μητέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗ 01/2024

AM Health Smile Elixir 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

100mg Εκχύλισμα Προνύμφης

100mg Πρωτόγαλα

100mg Zυμωμένη Kombucha

150mg Αμινοξέα

Συμπλήρωμα διατροφής με συνεργιστική δράση που προσφέρει πλήθος μικροθρεπτικών συστατικών, ενέργεια και τόνωση, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Quest Pregnal Bio Lact 30 κάψουλες & 60 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής σε διπλή συσκευασία που συνδυάζει πολυθρεπτικές ταμπλέτες με ασβέστιο και DHA κάψουλες, που προσφέρει τη μέγιστη διατροφική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 01/2024

BetterYou B12 Boost 25ml

Η βιταμίνη Β12 ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β. Συμμετέχει στην αιμοποίηση, στην υγεία του νευρικού συστήματος καθώς και βελτίωση και ενίσχυση της μνήμης. Έλλειψη βιταμίνης Β12 συνήθως συνοδεύεται και από έλλειψη βιταμίνη Β6 και προκαλεί μεγαλοβλαστική αναιμία και καρδιαγγεικά προβλήματα. Το συμπλήρωμα διατροφής Boost B12 Oral Spray χρησιμοποιεί την πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή της Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη), μια φυσικά ενεργή μορφή για τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Χρήση

4 ψεκασμοί ημερησίως.

Συστατικά ανά 4 ψεκασμούς

Vitamin B12 1200 mcg

Chromium 40 mcg

Κατασκευαστής

BetterYou (Βιταμίνες)

Vitabiotics Neurozan 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής θρεπτικών συστατικών για την εγκεφαλική λειτουργία. Τα συστατικά του, L-Γλουταμίνη, Ginkgo Biloba, σύμπλεγμα βιταμινών B ,συνένζυμο Q10, βιταμίνες C, Ε και ιχνοστοιχεία, βοηθούν στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης, στην εγκεφαλική λειτουργία, τη μνήμη και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση. Απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, κατά την περίοδο εξετάσεων και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που οι εγκεφαλικές λειτουργίες αρχίζουν να φθίνουν. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά, φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

Quest Vitamin C Timed Release Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg 90 ταμπλέτες

Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων και κρυολογημάτων και είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.Προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως ένα σημαντικό δομικό συστατικό για το συνδετικό ιστό του δέρματος (ελαστικότητα), τα αγγεία του δέρματος, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τα οστά.Ενισχύει τη δραστηριότητα των αντι-στρες ορμονών, υποστηρίζει την καλή καρδιαγγειακή υγεία, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Abc Kinitron Hyaluron Plus 30ml

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια ουσία που παράγεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα με σκοπό την ενυδάτωση και την προστασία των ιστών.

Το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχεται στο HyalurOn Plus έχει το υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ είναι το μοναδικό που αφομοιώνεται επαρκώς από τον οργανισμό μας και απορροφάται από τους ιστούς του.

Κύρια χαρακτηριστικά:

-Λιπάινει και προστατεύει τους χόνδρους, προλαμβάνοντας τη γήρανση των αρθρώσεων.

-Προστατεύει από πόνους και αυξάνει την κινητικότητα αρθρώσεων και μυών.

-Είναι ο καλύτερος διαθέσιμος φυσικός ενυδατγικός παράγοντων των ιστών.

-Προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

-Κρατά τα μάτια καθαρά, υγρά και υγιή

-Συμβάλλει στην επούλωση των πληγών.

-Προστατεύει αγγεία και ούλα.

Neubria EDGE Focus Συμπλήρωμα για την Μνήμη 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

22 Βιταμίνες & Μέταλλα

120mg Καφεΐνη ανά Μερίδα

435mg Mastermind Βοτανικό Σύμπλεγμα

Κατάλληλο για Vegan

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής με μείγμα ενεργών συστατικών, βιταμινών στοχευμένης συγκέντρωσης.

Winmedica Sideral Forte 20 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της έλλειψης σιδήρου, την συχνότερη διατροφική ανεπάρκεια, που ευθύνεται για το 50% των περιπτώσεων αναιμίας. Περιέχει και βιταμίνη C, η οποία συμμετέχει στη διαδικασία σχηματισμού της αίμης, που είναι βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες όπως κοιλιακό άλγος, ναυτία, εμετό, δυσκοιλιότητα ή διάρροια.