Doctor's Formulas Vitamin D3 2500iu & K2 200mcg 120ml

Κωδικός: 5200403400307

Μάρκα: Doctor's Formulas

35,00 €
με ΦΠΑ

Συμπλήρωμα διατροφής βιταμινών D3 και Κ2, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. 

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών και βιταμινών.Άλλα συστατικά: κεκαθαρμένο ύδωρ, κιτρικό οξύ, γλυκερίνη, κόμμι ξανθάνης, αραβικό κόμμι, φυσικό βελτιωτικό γεύσης πορτοκάλι, φυσικό βελτιωτικό γεύσης κίτρο, στέβια, σορβικό κάλιο.

Χρήση

Λαμβάνετε 2ml (περίπου 1/2 κουταλάκι του γλυκού) μία φορά την ημέρα ή σύμφωνα με τις συστάσεις του ιατρού σας.

Συστατικά ανά 2ml

  • Βιταμίνη D3 2.500IU
  • Βιταμίνη Κ (ως μενακινόνη-7) 200mcg
  • Λιποσωμιακή σύσταση: κυστίδια φωσφατιδυλοχολίνης (από μη γενετικά τροποποιημένη λεκιθίνη ηλίανθου) 200mg

Κατασκευαστής

Doctor's Formulas

5200403400307
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

AM Health Smile Elixir 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

100mg Εκχύλισμα Προνύμφης

100mg Πρωτόγαλα

100mg Zυμωμένη Kombucha

150mg Αμινοξέα

Συμπλήρωμα διατροφής με συνεργιστική δράση που προσφέρει πλήθος μικροθρεπτικών συστατικών, ενέργεια και τόνωση, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Vitabiotics Menopace Night 30 Tabs

Το Menopace Night της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών που απευθύνεται ειδικά στις γυναίκες στην εμμηνόπαυση που υποφέρουν από έντονα “νυχτερινά” συμπτώματα όπως ανησυχία, ευερεθιστικότητα & διαταραχές στον ύπνο.

Doctor's Formulas Vitamin K2 120 κάψουλες

Η φόρμουλα Vitamin K2 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη Κ2 και βιταμίνη C. Η βιταμίνη Κ2 συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ενώ η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών και των χόνδρων.

Adamah EIE Rhodiola 30ml

Το εκχύλισμα Ροδιόλας συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης βελτιώνοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως Σεροτονίνη, ντοπαμίνη και υποστηρίζει την μνήμη, μάθηση & την πνευματική απόδοση. Επίσης η ροδιόλα είναι εξαιρετικό αντιστρεσσογόνο μειώνοντας τόσο και σωματικές όσο και τις λειτουργικές επιδράσεις του άγχους και του στρες.

Adamah EIE Curcuma 30ml

Συμπλήρωμα διατροφής με υδροενζυματικό εκχύλισμα κουρκουμά με αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητισιακές, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Inpa Moducare Modullon Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 90 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής που ρυθμίζει το ανοσιακό σύστημα του οργανισμού μας. Η απορρύθμιση του ανοσιακού έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να μη μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τα συχνά κρυολογήματα και τις ιώσεις και να προσβάλλεται από αυτοάνοσες και χρόνιες ιογενείς καταστάσεις. Κλινικά δοκιμασμένο προϊόν  ως ανοσορυθμιστικό με εξειδικευμένες μετρήσεις σε άτομα με αλλεργία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, HPV, HIV και άλλες χρόνιες αυτοάνοσες και ιογενείς καταστάσεις.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Vitabiotics Feroglobin B12 200ml

Συμπλήρωμα διατροφής “υγρού σιδήρου”, βιταμινών και μετάλλων που ενισχύουν τη γενική ευεξία του οργανισμού και την απελευθέρωση ενέργειας. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα με έλλειψη σιδήρου, γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ενώ τα συστατικά του μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα και για παιδιά άνω των 12 μηνών, αθλητές, άτομα με έντονους ρυθμούς ζωής και κατά την έμμηνο ρύση. Έχει γεύση μέλι και βύνη και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.