Lamberts Vitamin E 400iu Natural Form 60 Caps

Κωδικός: K00008366

Μάρκα: Lamberts

23,37 €
με ΦΠΑ
Το συγκεκριμένο σκεύασμα παρέχει βιταμίνη Ε στη φυσική της μορφή (d-alpha-tocopherol), όπως αυτή εμφανίζεται στις τροφές (ξηροί καρποί και φυτικά έλαια). Μέσω της φυσικής της μορφής , η Vitamin E απορροφάται πιο εύκολα.
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Η Βιταμίνη Ε προστατεύει κάθε κύτταρο του σώματος από τις ελεύθερες ρίζες μέσω των αντιοξειδωτικών της ιδιοτήτων Μελέτες δείχνουν πως διατηρεί την καλή υγεία της καρδιάς προφυλάσσοντας τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα από την οξείδωση και εμποδίζει τη μετατροπή τους σε ακόρεστα λιπαρά οξέα Με αυτόν τον μηχανισμό η Vitamin E προστατεύει όλες τις κυτταρικές μεμβράνες από την οξείδωση συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του βρογχικού επιθηλίου και του αγγειακού ενδοθηλίου Η Βιταμίνη Ε συνιστάται επίσης και  κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης όπως και για τη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και του αναπαραγωγικού συστήματοςΧρήση με κάψουλες την ημέραΣυσκευασία κάψουλες

K00008366
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lamberts Vitamin C Time Release 1000mg 60 ταμπλέτες

Η Βιταμίνη C είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, υγιή κόκαλα, δόντια και ούλα, καθώς επίσης βοηθά στο να διατηρηθούν σε κανονικά επίπεδα τα λιπίδια του αίματος και τα επίπεδα της χοληστερόλης.

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Lamberts A to Z Multivitamins 20 αναβράζοντα δισκία

Η Α-Ζ της Lamberts είναι μια φόρμουλα μίας ταμπλέτας την ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών.

Αναβράζον πολυβιταμίνη με υπέροχη γεύση μάνγκο & ανανά και φυσικά ποιότητα Lamberts.

Δοσολογία: Μια αναβράζων ταμπλέτα την ημέρα.

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

My Elements ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με Ester C 1000mg

My Elements ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με Ester C 1000mg Αναβράζουσα Βιταμίνη C, 20 eff.tabs & ΜΑΖΙ Immuneed Αναβράζουσα Φόρμουλα για το Ανοσοποιητικό Σύστημα, 20 eff.tabs : Ολοκληρωμένο Πακέτο για την Καλή Υγεία & την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος