Lamberts Vitamin C-500mg Time Release 100 Tabs

Κωδικός: K00008363

Μάρκα: Lamberts

20,05 €
με ΦΠΑ
Η Βιταμίνη C είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, υγιή κόκαλα, δόντια και ούλα, καθώς επίσης βοηθά στο να διατηρηθούν σε κανονικά επίπεδα τα λιπίδια του αίματος και τα επίπεδα της χοληστερόλης.
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Η καθημερινή μας ανάγκη για Βιταμίνη C είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη υδατοδιαλυτή  βιταμίνη Το ιδανικό είναι η Βιταμίνη C να λαμβάνεται σε μικρές ποσότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας γιατί αποβάλλεται γρήγορα από το σώμα Παρόλαυτά πρακτικά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει Γι αυτό και οι ταμπλέτες Time Release αποτελούν μια ιδανική λύση καθώς παράγονται μετά από μία ειδική διαδικασία η οποία διατηρεί τα θρεπτικά στοιχεία σε μικροσφαιρίδια επιτρέποντας στη βιταμίνη να απελευθερωθεί αργά μετά την κατάποση της ταμπλέτας Αυτό σημαίνει ότι η απορρόφηση της Βιταμίνης C είναι μια διαρκής διαδικασία η οποία διαρκεί για περίπου με ώρεςΧρήση  με ταμπλέτες την ημέραΣυσκευασία ταμπλέτες

K00008363
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Quest Vitamin C 1000mg & Zinc

Βασικά χαρακτηριστικά:

1000mg Βιταμίνη C

10mg Ψευδάργυρος

Ευχάριστη Γεύση Πορτοκάλι

Χωρίς Γλουτένη, Ζάχαρη & Λακτόζη

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C ενισχυμένη με ψευδάργυρο και άγριο τριαντάφυλλο για καλύτερη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Lamberts Vitamin E 400iu Natural Form 60 Caps

Το συγκεκριμένο σκεύασμα παρέχει βιταμίνη Ε στη φυσική της μορφή (d-alpha-tocopherol), όπως αυτή εμφανίζεται στις τροφές (ξηροί καρποί και φυτικά έλαια). Μέσω της φυσικής της μορφής , η Vitamin E απορροφάται πιο εύκολα.

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

BetterYou DLux 3000 Vitamin D Daily Oral Spray 15ml

"Σύμφωνα με μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία, έχει αποδειχτεί ότι η απορρόφηση της βιταμίνης D3 στη φαρμακοτεχνική μορφή αερολύματος από τον βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας είναι σημαντικά καλύτερη από άλλες φαρμακοτεχνικές μορφές, ιδιαίτερα όταν ο ψεκασμός γίνεται στο υπογλώσσιο. Σε σύγκριση με τη φαρμακοτεχνική μορφή της μαλακής κάψουλας, η χορήγηση με ψεκασμό φαίνεται να αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D3 στον ορό περισσότερο από 2 φορές"

Δρ. Νικόλαος Δρακούλης Επ. Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Adamah EIE Rhodiola 30ml

Το εκχύλισμα Ροδιόλας συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης βελτιώνοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως Σεροτονίνη, ντοπαμίνη και υποστηρίζει την μνήμη, μάθηση & την πνευματική απόδοση. Επίσης η ροδιόλα είναι εξαιρετικό αντιστρεσσογόνο μειώνοντας τόσο και σωματικές όσο και τις λειτουργικές επιδράσεις του άγχους και του στρες.