Avene Hydrance Optimale Hydratant Perfecteur de Teint Legere SPF30 40ml

Κωδικός: K00069330

Μάρκα: Avene

22,67 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
 Τα οφέλη της Η φροντίδα αυτή με διακριτικό χρώμα για να ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες προσφέρει άριστη ενυδάτωση και όμορφη και λαμπερή όψη τελειοποιώντας το χρώμα του δέρματος χάρη Στο συνδυασμό δραστικών συστατικών της Μειβωσερίνης και της Λιπομουκίνης που εξασφαλίζουν ομοιογενή διάχυση του ιαματικού Νερού της Av?ne στο δέρμα και παρεμποδίζουν την εξάτμισή του  Στο συνδυασμό ορυκτών και μαργαριταρένιων χρωστικών για λάμψη που διορθώνουν άμεσα τις χρωματικές ατέλειες   Στο φωτοπροστατευτικό της σύστημα SPF που προστατεύει το δέρμα από τις βλαπτικές επιδράσεις των UVΕίναι κατάλληλη για μένα Η Hydrance Optimale Hydratant perfecteur de teint Riche ενυδατικό που τελειοποιεί το χρώμα του δέρματος ενδείκνυται ειδικά για το ευαίσθητο αφυδατωμένο ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα τραβήγματα αισθήματα έλλειψης άνεσης θαμπό δέρμα χωρίς λάμψη Οι σωστές κινήσεις Εφαρμόστε την το πρωί σε πρόσωπο και λαιμό μόνη της ή σε συνδυασμό με ορό  Αποφύγετε τα βλέφαρα και την περιοχή των ματιών

K00069330
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

CeraVe SA Smoothing Cream For Dry, Rough, Bumpy Skin 340gr

Ενυδατική και απολεπιστική κρέμα. Η σύνθεσή της με 3 απαραίτητα ceramides, ουρία, LHA και σαλικυλικό οξύ ενυδατώνει και απολεπίζει την ξηρή τραχιά επιδερμίδα καθώς αποκαθιστά τον προστατευτικό επιδερμικό φραγμό.

Jowae Bb Creme Hydratante Teintee Claire ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ 30ml

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Με αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες & Νερό από άνθος sakura 
Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και ευαίσθητες. Πρόσωπο.

Filorga LIFT-DESIGNER Ultra-Lifting Serum 30ml

Ένας ορός για εντατική σύσφιγξη με φόρμουλα βασισμένη στα δραστικά συστατικά των αισθητικών επεμβάσεων  για απόλυτη αντιγηραντική δράση.

Ο μοναδικό αυτός ορός διεισδύει γρήγορα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει άμεσο “ξετσαλάκωμα” της επιδερμίδας με διπλή δράση σύσφιγξης και λάμψης.

Αποτελέσματα ορατά σε 7 ημέρες και με διάρκεια. Δέρμα σφριγηλό, ανανεωμένο και με αίσθηση φρεσκάδας.

Ενσωματωμένο για πρώτη φορά σε μια κρέμα το Plasmatic Lifting Factors® (συνδυάζει κυτταρικούς παράγοντες+κολλαγόνο+υαλουρονικό οξύ) για την ομοιόμορφ αναμόρφωση των χαρακτηριστικών, την επαναφορά του όγκου του δέρματος και τον επανασχηματισμό του περιγράμματος.

Ο συνδυασμός δύο δραστικών συστατικών με βιολογική και μηχανική δράση, εξασφαλίζουν την ανόρθωση και σύσφιγξη του κυτταρικού ιστού.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Σετ Περιποίησης για Καθαρισμό Σώματος με Αφρόλουτρο 30ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Nuxe, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Αφρόλουτρο

Δράση: Καθαρισμό Σώματος

Filorga Skin-Unify Illuminating Even Skin Tone Cream 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream