Eubos Cream 50ml

Κωδικός: K00012869

Μάρκα: Eubos

9,68 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Ενυδατική κρέμα ημέρας για ξηρή επιδερμίδαΧάρη στη συνδυαστική δράση βιταμίνης Επανθενόληςαλλαντοΐνης και φυτικών ελαίων αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος προστατεύει από τους ερεθισμούς προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αναζωογονεί το δέρμαMε ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα Εξισορροπημένη περιποίηση αποτελεσματική προστασία Διατηρεί τον τόνο του δέρματος και το περιεχόμενό του σε ενυδατικούς παράγοντες και λιπίδια σε φυσιολογικά επίπεδα Βελτιώνει την απαλότητα του δέρματος και ενισχύει την αντίστασή του κατά της ξηρότητας της απολέπισης και των βλαπτικών περιβαλλοντικών επιδράσεων Προστατεύει τη φυσική βιόσφαιρα ακόμη και στις περιπτώσεις ευαίσθητου δέρματοςΔερματολογικά ελεγμένηΑπαλλαγμένο απόParabenPEGΧρωστικές ουσίεςΛανολίνη ΣΥΝΘΕΣΗΓαλάκτωμα Νερό σε Έλαιο ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΤο έλαιο jojoba με μια υψηλή αναλογία ακόρεστων λιπαρών οξέων βελτιώνει το περιεχόμενο λιπιδίων και ενυδατικών παραγόντων του δέρματος και το κάνει λείο και απαλό Η Αλλαντοΐνη έχει επουλωτική δράση καταπραΰνει από τους ερεθισμούς και απαλύνει το τραχύ και αφυδατωμένο δέρμα Η Προβιταμίνη Β Πανθενόλη αυξάνει την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος βελτιώνει την ελαστικότητά του και παρεμποδίζει τους ερεθισμούς και τις φλογώσεις Η Βιταμίνη Ε εμποδίζει την ανάπτυξη πρόωρων ρυτίδων που οφείλονται στις ελεύθερες ρίζες και αυξάνει την ικανότητα κατακράτησης υγρασίας από την κεράτινη στοιβάδα 

K00012869
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Froika Hyaluronic AHA-8 Cream 50ml Δερματολογική Κρέμα με Α Υδροξυοξέα Φρούτων

Φυσική κρέμα απολέπισης με οξέα α-υδροξυ φρούτων σε συγκέντρωση ΑΗΑ 8%Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύτηκαν στην επιφάνεια του δέρματος και επανενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία …

Filorga Skin-Unify Illuminating Even Skin Tone Cream 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Lierac Premium La Creme Voluptueuse Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα προσώπου ημέρας της εταιρείας Lierac. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Τύπος επιδερμίδας: Κανονική/Ξηρή

• Κατάλληλη για: Όλες τις ηλικίες

• Όγκος: 50 ml

Lierac Lotion Ντεμακιγιάζ The Moisturizing 200ml

Λοσιόν ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Korres Korres Santorini Grape Velvet Ξηρό Λάδι Προσώπου για Ενυδάτωση , Θρέψη & Λάμψη 30ml

Ξηρό λάδι προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα με μία μόνο σταγόνα. Ενυδατώνει και απαλύνει τις ατέλειες χάρη στο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά εκχύλισμα από αμπέλι Σαντορίνης, χαρίζοντας αναζωογονημένη και λαμπερή όψη.