• Μειωμένη τιμή

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Oil-Cream 50ml

Κωδικός: 3264680015908

Μάρκα: Nuxe

65,00 €
42,25 € -35%
με ΦΠΑ
Κρέμα Ημέρας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το απαλό εκχύλισμα λαδιού με βιομιμιτική υφή και εκχύλισμα βοτανικού ελαίου λιώνει στο δέρμα. Κάθε μέρα, δίνει δύναμη και λάμψη στο ξηρόδέρμα που είναι αδυνατισμένο από το χρόνο. Το δέρμα θεραπεύεται, αναζωογωνείται και φαίνεται πιο φωτεινό μετά την πρώτη εφαρμογή. Μέρα με τη μέρα το δέρμα είναι πιο λαμπερό και οι ρυτίδες έχουν μαλακώσει.
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Nuxuriance® Gold - Η Νέα Απόλυτη Αντιγήρανση

Για πρώτη φορά η Nuxe χάρη σε μια νευροεπιστημονική μελέτη, απέδειξε επιστημονικά τα οφέλη της νέας αντιγηραντικής σειράς στην αυτοαντίληψη και την αποδοχή με εκχύλισμα από Porcelain Rose.
 
ΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
 
Με την ηλικία, η ανανέωση των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται, η παραγωγή λιπιδίων του δέρματος μειώνεται, η λειτουργία φραγμού του δέρματος διαταράσσεται και η μικροκυκλοφορία του δέρματος επιβραδύνεται.
 
Πολλές γυναίκες παρατηρούν το δέρμα τους να αλλάζει:
Γίνεται πιο ξηρό, πιο λεπτό, πιο εύθραυστο και η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της.

3264680015908
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Grobag Pip USB Powered από Ύφασμα με Λευκούς Ήχους, Μουσική, Φως και Αισθητήρα Κλάματος για Νεογέννητα

Ο Pip το Πάντα αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους  και με τον απαλό φωτισμό δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που βοηθά το μωρό να κοιμηθεί. Με τον αισθητήρα κλάματος που διαθέτει, ενεργοποιείται αυτόματα και ξαναρχίζει τη μελωδία χωρίς δική σας ενέργεια.

Κατάλληλο από τη γέννηση

6 χαλαρωτικοί ήχοι (χτύποι καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικός λευκός ήχος, 3 νανουρίσματα)

Αισθητήρας κλάματος που ενεργοποιείται με το νανούρισμα του Brahms και τους λευκούς ήχους

Ρυθμιζόμενη ένταση - υψηλή, μεσαία, χαμηλή,Αναπαραγωγή ήχου για 20 λεπτά

4 διαφορετικά επίπεδα φωτός

Ασφαλές στήριγμα με Velcro - δένεται στην κούνια, στο καροτσάκι ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Καθαρίζεται με ένα νωπό πανί

Διαρκεί 25 ώρες σε υψηλή λειτουργία & 75 σε χαμηλή λειτουργία,5 ώρες για πλήρη φόρτιση

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Ματιών με Ρετινόλη 15ml

Ορός ματιών με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm 50ml

Balm Νύχτας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το balm νύχτας ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ δίνει στο δέρμα απαλότητα και ανακούφιση. Το πρωί, τα σημάδια κούρασης μειώνονται, το δέρμα φαίνεται λιγότερο χαραγμένο και πιο φωτεινό. Με τον καιρό το δέρμα γίνεται πιό δυνατό και ελαστικό.

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.

Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Ρετινόλη 60τμχ

Αεροστεγείς και αδιαφανείς κάψουλες για το πρόσωπο και τα μάτια που προστατεύουν τη φυσική ρετινόλη του δέρματος από τον αέρα και το νερό και μεταμορφώνουν την επιδερμίδα.

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Darphin Rosewood Aromatic Cleansing Balm 100ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της Darphin, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Γαλάκτωμα

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Origins Plantscription Anti Aging Power Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Plantscription Anti Aging Power της εταιρείας Origins για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Κατάλληλο για Vegan

• Όγκος: 15 ml

Origins Well Off Fast and Gentle Eye Makeup Remover 150ml

Υγρό ντεμακιγιάζ ματιών της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Nuxe Merveillance Lift Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Nuxe, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Προσώπου με Ρετινόλη 30ml

Ορός προσώπου με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι