• Μειωμένη τιμή

Youth Lab. Balance Mattifying Cream 50ml

Κωδικός: LAB.1304

Μάρκα: YOUTHLAB

24,00 €
14,40 € -40%
με ΦΠΑ
Ρυθμιστική, ενυδατική κρέμα με αντιοξειδωτική δράση, για το λιπαρό δέρμα και το δέρμα με τάση ακμής

Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

ΝΕΑ Ρυθμιστική, ενυδατική κρέμα με αντιοξειδωτική δράση, για το λιπαρό δέρμα και το δέρμα με τάση ακμής.

Η Balance Mattifying Cream_Oily Skin είναι μια ΝΕΑ προηγμένη και πιο δραστική σύνθεση που δίνει ματ αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί για ώρες.

Πρόκειται για μια δροσερή δερμοκαλλυντική κρέμα με λεπτή υφή που εξισορροπεί την υγρασία του δέρματος στα φυσιολογικά επίπεδα, ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και ταυτόχρονα καταπραΰνει τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.

Επαναφέρει την απαλότητα και τη λείανση στην επιδερμίδα και συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, βελτιώνοντας τη μικροκυκλοφορία. Κατάλληλη για το λιπαρό δέρμα και το δέρμα με τάση ακμής.

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, μη φαγεσωρογόνα, χωρίς parabens και γλουτένη.


LAB.1304
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Chilly's Fruity Flex Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Filorga Neocica Universal Repair Care 40ml

Εντατική αναδόμηση των ιστών και παρεμπόδιση σοβαρών ερεθισμών

Ένα βιοσυνθετικό εξαπεπτίδιο επιταχύνει την διαδικασία αναδόμησης του δέρματος

 Ένας θερμικά ανθεκτικός σταθεροποιητής micro-algae αυξάνει την κυτταρική άμυνα ενάντια στο stress.

Το δέρμα επανακτά την απλότητα του

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Darphin Intral 24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες κατά της Ερυθρότητας 50ml

Διάφανη ασπίδα προστασίας του ευαίσθητου δέρματος, που αναπνέει και προστατεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική ρύπανση. Φόρμουλα από 100% ορυκτά φίλτρα UVA/UVB, με λεπτόρευστη υφή, φυσικές μεταλικές χρωστικές ουσίες και αόρατο φινίρισμα, που αφήνει την επιδερμίδα απαλή, φωτεινή και απόλυτα προστατευμένη.

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Nuxe Merveillance Lift Κρέμα Προσώπου Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml

Η κρέμα προσώπου για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων της εταιρείας Nuxe, είναι μια κρέμα νυκτός κατάλληλη για ηλικίες 40+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.