• Μειωμένη τιμή

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Κωδικός: 3701436909093

Μάρκα: Lierac

59,00 €
38,35 € -35%
με ΦΠΑ

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.Η μεταξένια υφή της συσφιγκτικής κρέμας ημέρας, γίνεται ένα με την επιδερμίδα, ενυδατώνει βαθιά, ενώ παράλληλα προσφέρει άνεση και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και στις ευαίσθητες.

Οφέλη

Συσφίγγει, ενυδατώνει, λειαίνει τις ρυτίδες.

Ενεργά Συστατικά

Το RNA Τριαντάφυλλου ενεργοποιεί τη φυσική σύνθεση του κολλαγόνου και της σχετιζόμενης με αυτό γλυκοπρωτεΐνης, της φιμπρονεκτίνης. Αυτό το 100% φυσικό συστατικό προέρχεται από το Τριαντάφυλλο της Grasse, το οποίο καλλιεργείται χωρίς φυτοφάρμακα.

Η Μαύρη Τουλίπα ενεργοποιεί τη φυσική σύνθεση της ελαστίνης και της σχετιζόμενης με αυτήν γλυκοπρωτεΐνης, της φιμπριλλίνης. Αποτέλεσμα 7 ετών έρευνας και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Lierac, αυτό το εκχύλισμα Μαύρης Τουλίπας είναι 100% φυσικό και προέρχεται από την Ολλανδία.

Το Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης επαναπυκνώνει άμεσα την επιδερμίδα.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε το πρωί στο πρόσωπο και το λαιμό.

​Συστατικά

Aqua / Water / Eau. Caprylic/Capric Triglyceride. Glycerin. Squalane. Glyceryl Stearate Se. Cetearyl Alcohol. Glycol Palmitate. Butylene Glycol. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. C15-19 Alkane. Cetyl Palmitate. Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer. Xylitylglucoside. Cetearyl Glucoside. Anhydroxylitol. Parfum / Fragrance. Ethylhexylglycerin. Sodium Benzoate. Xylitol. Xanthan Gum. Citric Acid. Hydrolyzed Hyaluronic Acid. Sodium Phytate. Maltodextrin. Lecithin. Tocopherol. Adenosine. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Tulipa Gesneriana Flower Extract. Rosa Centifolia Flower Extract. 4103a.

Κατασκευαστής

Lierac


3701436909093
6 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

Lierac Lift Integral Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Η Lift Integral κρέμα νύχτας ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Plantscription Youth Renewing Power Night Cream 50ml

Μία κρέμα νυκτός αντιγηραντικής δράσης που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συμβάλλει ορατά στην επαναφορά της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία νεανική και φρέσκια επιδερμίδα που διαρκεί περισσότερο. Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Origins Out of Trouble 10 Minute Mask to Rescue Problem Skin 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος καταπολεμώντας την ακμή και βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.


Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Αντιμετώπιση: Ακμή

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream Κρέμα Λείανσης για Μάτια & Χείλη, 15ml

Η νέα σύνθεση Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream με το μοναδικό εργαλείο μασάζ για εσάς σε μια ευχάριστη και αποτελεσματική νέα εμπειρία περιποίησης ματιών.

Η φροντίδα των ματιών περιέχει την επόμενη γενιά εφέ πλήρωσης όγκου και υποστήριξης δομής, χάρη στον επιστημονικό συνδυασμό Sea Emerald με πεπτίδια και εκχύλισμα ημερομηνίας που αποτελούν το σύμπλεγμα Sea Emerald VS.

Μια μοναδική κρέμα που συνδυάζει τη βοτανική δύναμη και την επιστημονική ακρίβεια με σκοπό την ισχυρή αποτελεσματικότητα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, η οποία προσφέρει σύσφιξη και απαλότητα.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Candy Scrub & Mask 50ml

To Youth Lab Candy Scrub & Mask είναι ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου και μάσκα μαζί το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και τους εξυγιαίνει, δίχως να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.

Grobag Ollie USB Powered

Η Ollie η κουκουβάγια αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους (χτύπους καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικό λευκό θόρυβο, 3 νανουρίσματα) και με μια απαλή, ζεστή λάμψη δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που θα βοηθήσει το μωρό να κοιμηθεί. Ο αισθητήρας κλάματος "ακούει" το μωρό και επανενεργοποιείται για να διατηρήσει την ηρεμία του.