• Μειωμένη τιμή

Nuxe Nuxuriance Gold Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου και Serum για Ξηρές Επιδερμίδες

Κωδικός: 3264680025495

Μάρκα: Nuxe

68,00 €
44,20 € -35%
με ΦΠΑ

Το σετ περιέχει: Nuxuriance Gold Nutri Fortifying Day Oil Cream 50ml & Super Serum [10] 5ml.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Oil-Cream

Κρέμα ημέρας που επαναπυκνώνει, θρέφει και επαναφέρει τη λάμψη της ξηρής επιδερμίδας που έχει αποδυναμωθεί με την ηλικία. Η επιδερμίδα φαίνεται ανανεωμένη και πιο δυνατή κάθε μέρα. Το δέρμα θεραπεύεται, αναζωογονείται και φαίνεται πιο φωτεινό μετά την πρώτη εφαρμογή.

Super 10 Serum

Ορός με υαλουρονικό οξύ για διόρθωση των ρυτίδων, σφριγηλότητα, και σκοτεινές κηλίδες. Περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. Για όλους τους τύπους δέρματος. Διεγείρει τους μηχανισμούς νεότητας του δέρματος για εξαιρετική αποτελεσματικότητα κατά της γήρανσης. Το δέρμα φαίνεται λείο, αναζωογονημένο και φωτεινό. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές ξεθωριάζουν και η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη.

Κατασκευαστής

Nuxe


3264680025495
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.

Lierac Homme Anti-rides 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Αντιγήρανση, Σύσφιξη & Ανάπλαση 50ml

Κρέμα νύχτας με προοδευτική δράση και σύνθεση ενισχυμένη με πεπτίδια, βιταμίνη C και ρεσβερατρόλη φυσικής προέλευσης, γνωστή για την δράση της κατά του ανομοιόμορφου τόνου.

Origins Clear Improvement Detoxifying Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Origins Plantscription Anti Aging Power Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Plantscription Anti Aging Power της εταιρείας Origins για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Κατάλληλο για Vegan

• Όγκος: 15 ml

Chilly's Artist Μπουκάλι Θερμός Psychedelic Dream 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

TIME-FILLER 5XP Correction Cream-Gel All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα Filorga Time-Filler Τζελ (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.

Χωρητικότητα: 50 ml

Μικτή επιδερμίδα

Λιπαρό Δέρμα

Origins Dr. Andrew Weil For Origins Mega-Mushroom Relief & Resiliene Advanced Face Serum 30ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Origins, κατάλληλος για ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη