• Μειωμένη τιμή

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Κωδικός: 5200142100230

Μάρκα: YOUTHLAB

35,00 €
21,00 € -40%
με ΦΠΑ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5200142100230
8 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Chilly's Coffee Cup Gradient 0.34lt

Θερμός-Ποτήρι που διατηρεί την θερμοκρασία του σταθερή για ώρες. Ανθεκτική κατασκευή απο ανοξείδωτο χάλυβα  υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα αρώματα και την γεύση του ροφήματός σου.   

Filorga Global Repair Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών & Χειλιών κατά των Μαύρων Κύκλων 15ml

Κρέμα Global Repair της εταιρείας Filorga για το περίγραμμα των ματιών και των χειλιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τους μαύρους κύκλους.

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Αντιμετώπιση: Μαύροι Κύκλοι

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml

Origins Ginzing Glow Boosting Μάσκα Προσώπου για Λάμψη 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Λάμψη

Chilly's Artist City Larks Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Αντιγήρανση, Σύσφιξη & Ανάπλαση 50ml

Κρέμα νύχτας με προοδευτική δράση και σύνθεση ενισχυμένη με πεπτίδια, βιταμίνη C και ρεσβερατρόλη φυσικής προέλευσης, γνωστή για την δράση της κατά του ανομοιόμορφου τόνου.

Youth Lab Limited Edition Restoring Serum 30m

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Origins Dr. Andrew Weil For Origins Mega-Mushroom Relief & Resiliene Advanced Face Serum 30ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Origins, κατάλληλος για ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη