Chilly's Artist Μπουκάλι Θερμός Psychedelic Dream 0.5lt

Κωδικός: 5056243501854

Μάρκα: Chilly's

34,00 €
με ΦΠΑ

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5056243501854
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Rich Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ξηρές Επιδερμίδες 50ml

Η ομορφιά σε ένα βάζο για μια γενική αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Μια μοναδική, πολύ πλούσια κρέμα με butter υφή για μια πλήρη και ολική αναζωογόνηση κατά της γήρανσης. Οι τριπλοί μηχανισμοί αντι-γήρανσης συμβάλλουν στην ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων και στη βελτίωση της πυκνότητα των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, για μια ανορθωμένη εμφάνιση του περιγράμματος και πιο φωτεινή εμφάνιση.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100ml

Ξηρό λάδι που περιέχει πολύτιμα φυτικά έλαια τα οποία περιποιούνται, θρέφουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν απαλότητα στα μαλλιά και την επιδερμίδα. Έχει μη λιπαρή υφή και λεπτό, λουλουδάτο άρωμα με νότες από γκρέιπφρουτ, μανόλια και musk. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.